Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Снимки в Истанбул.Рано-късно
Автор: Вихро   
Дата:   11-10-11 15:25

Здравейте!
Прочетох темите за забележителностите и обектите в Истанбул.Много ми харесаха и снимките.Искам обаче да попитам нещо.Ще посетя града с туристическа фирма.Доколкото разбрах програмата ще е натоварена.Така че няма да имам възможност по време на туровете много да зе заплесвам в снимане.Тъй като хотела ще ни е в старата част мисля сутрин и вечер докато другите си почиват аз да обикалям със статив в ръка и да снимам.Въпросът ми е дали като няма много движение по улиците е достатъчно разумно аз да се движа с фото техника и без придружител? Така де апарата не ми е от най-скъпите ама скоро не се виждам да си взема нов[smilie2]

Re: Снимки в Истанбул.Рано-късно
Автор: 3df   
Дата:   11-10-11 16:00

Няма смисъл от статив. Програмата е доста натоварена с тези фирми. Вземи апарата, щтракай на воля и си прави кефа. Слушай, какво ти разказва гида и попивай всичко.
И си набелязвай обекти, които може да снимаш при второ посещение.А второ посещение на този град не е невъзможно . Дори е полезно.
 Re: Снимки в Истанбул.Рано-късно
Автор: DidiAndreeva   
Дата:   11-10-11 16:30

Че и 3-то и т.н. , не случайно наричат града космополитен. Аз лично не съм имала страхове с техниката, макар в доста от случаите да съм я носила на врата. В Историческата (старата) част на Истанбул не мисля, че ще имаш проблеми. Имай предвид, че града се събужда доста рано, така че няма да са безлюдни улиците и рано сутрин и привечер. Ако Истанбул е твоя град ще ти влезе под кожата още с първите стъпки. Наслади му се [smile] . А има толкова много за разглеждане, че имам "програма" за поне още дузина няколкодневни разходки до там (без екскурзовод) [smilie5]
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена