Автор: bgpower
Дата: 03-04-11 20:23
Има истина в твоите думи, но па казвам, според мен има и доста предимства. Веселин на този етап сигурно ще може да даде много, но аз изчетох доста ревюта из нета и реално като недостатък хората дават наистина търкането с капсите на дънки. Такова търкане обаче има реално и ако използваш оригиналния ремък и си си някаква блуза с копчета т.е. мисля, че не можем да опазим апартите си от подобни следи от употреба, а и в край на сметка - нека пък малко се вижда, че е снимано с него.
Цените определно са високи, особено за нашите стандарти, но аз лично реших да си позволя това удоволствие и ако искате ще ву пусна мнение по въпроса щом пристигне, а и поради това, че ми предстои едно пътуване, заради което главно го купувам, ще мога и от тази гледна точка да докладвам.
Ползването на плочка за статив обаче по никакъв начин не е възпрепрятствано - може да се поръча такава като долен накрайник /Арка Суис/ или аз както съм с винкел така или иначе имам втора дупка. Да, когато искам да снимам на самия статив трябва да махна колана, ама...пълно щастие няма.
Поздрави,
|
|