Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Идеи за разходка Сърбия, Черна Гора, Хърватска, Босна? Done!!!
Автор: guesswho   
Дата:   16-09-11 15:06

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Отговори на това съобщение
 Re: Идеи за разходка Сърбия, Черна Гора, Хърватска, Босна?
Автор: mitevvv   
Дата:   17-09-11 05:09

Сашо, изчакай да се прибера и може да се включа и аз :)
За маршрута ако ще ходиш с колата приготви си доста еврота за полицаите хаха доста са заядливи. Иначе маршрута е супер.
Белград е хубаво да се включи в списъка.
Нищо няма в Босна война няма и е спокойно там.

Автор: don_kolev   
Дата:   17-09-11 08:54

guesswho...ако ти кажа, че от известно време само за това си мисля: една екскурзия по следите на войната в Югославия. Ако ходиш преди мен с интерес ще следя снимки и да разкажеш преживяванията си![smilie24]

Автор: guesswho   
Дата:   17-09-11 10:00

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: mitevvv   
Дата:   18-09-11 08:05

Хаха Сашо, незнам как да я напълня като въобще не съм се прибрал в България още хаха ще трябва да почакаш. Иначе ако искаш да видиш следи от война отиди в Албания. Там има доста бункерчета по патищата и доста напомня на военно положение хаха, даже може и да се включиш в някой схватка с фесовете. А и още едно допълнение в Албания всеки 2ри дори 1,5 кара Мерцедес така че ще се сливаш с тълпата.
Ами кво мога да ти кажа прекарайте си яко забавлявайте се снимай,[shtrak] и се радвай на природата. [thankyou]
Дидо с вас ще идва ли?

Автор: stanimirusa   
Дата:   19-09-11 12:10

Здравейте !

Бях в командировка по тези места и се върнах само преди 10-тина дни от този маршрут.

Само за 5 дни успях да премина през Македония, Косово, Албания, Черна Гора, Хърватска, Босна и Херцеговина, и Сърбия.

Изминах около 2400 км, посещавайки, за повече Шкодренското езеро, Подгорица, Цетине (старата столица на Черна Гора), Природния парк "Ловчан" над Котор, Котор, плажовете около Будва и Улчин, Свети Стефан, Дубровник, Делтата на река Неретва, Мостар със Старият Мост.

Макар пътя да си е доста, умората да е значителна след шофиране накрая от Мостар до София за поне 12 - 13 часа, то уверявам Ви, че си струва, това, което сте намислили за почивните дни.

Ако минавате през Косово, то внимавайте как карате, защото на мен ми струваше 50 Евро. Освен това в Косово, не е валидна "Зелената карта", и е необходимо закупуване й на място - 30 Евро. Но пък си струва да се види пазара в Призрен. Ако влизате от Албания в Черна Гора, то след Шкодра, използвайте граничен пункт Muriqan.

Навсякъде пътищата са по-хубави от България, а една планинска магистрала в Албания, около 80 - 100 км, може да се сравнява само с Швейцария.

И накрая ... лек път !

Автор: stanimirusa   
Дата:   19-09-11 12:25

Публикацията е редактирана (19-09-11 12:25)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »