Автор: MargeryK
Дата: 10-09-11 00:58
Автор: Alex-dan
Дата: 09-09-11 22:56
Почва се, първо еди си какво, второ еди си какво, трето, петнайсто това косъмче там... И накрая им отваряш профила или им виждаш качените снимки и...... хмммм 85% по тия критерии които критикуват не трябва да са там
Точно затова попитах, тъй като на мен самата ми е много по-лесно да забелязвам чуждите грешки. Нещата, които съм склонна да критикувам, признавам че ги има и по моите творби явно поради липса на достатъчно самонаблюдение. Предполагам, че е така с повечето хора, затова лично аз приемам критиката и на хора, които не са ми направили добро впечатление с творбите си.
Lalinda, мисълта наистина е интересна и според мен вярна. А иначе за обущаря, не знам дали точно това е имал предвид next_time, но погледнато така, съм напълно съгласна с теб.
Автор: GOSPODIN
Дата: 09-09-11 23:19
В изкуството, където няма килограм, метър, секунда, как точно се разбира кой е обущар и кой лорд?
Не се разбира, според мен. Всичко е въпрос на гледна точка, а като е замесено творчество всичко става прекалено субективно.
Пуснах цитат като начало, за да покажа какво ме провокира да пусна темата, обаче на подобни коментари попадам всеки ден, не е просто единичен случай. И се чудя защо трябва да е така, да гледаме веднага на другия кусурите, вместо да приемем един различен поглед над нещата? Това, че някой си е направил трудът да изкаже реалното си мнение за моя творба само ме радва, това значи че съм направила все пак някакво впечатление.
|
|