Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Сервиз в Габрово
Автор: Fellfrosch   
Дата:   10-06-11 10:36

Здравейте! Интересува ме къде мога да си поверя техниката в Габрово и да очаквам добро обслужване и нормални цени. В случая не става дума за ДСЛР, а за една сапунерка, но все пак ми се иска да се ориенитрам към адекватен сервиз. Много ще се радвам ако има колеги от Габрово които ще ме насочат към правилното място. Благодаря !

Отговори на това съобщение
 Re: Сервиз в Габрово
Автор: terminator   
Дата:   10-06-11 16:45

Габрово, сервиз за фототехника ... май няма такъв [smilie11]

Автор: imitev   
Дата:   10-06-11 16:47

Какво има да и проверяваш на техниката ?

Дата:   10-06-11 17:32

Написал съм ПОВЕРЯ не ПРОВЕРЯ :) Стори ми се, че на центъра Фото СПРИНТ имат табела "Digital Service" ама не съм сигурен и реших да се обърна първо за мнение към хора с евентуален опит със сервизи.

Автор: MrD   
Дата:   10-06-11 22:49

От личен опит споделям ...!

Преди време ми се наложи да използвам такъв сервиз за моята сапунерка SONY H9, след обикаляне и увещание на нашите съграждани колко са добри в тази дейност стигнах до логичния извод: Изпрати си апарата в София и нямаш ядове. Сега ползвам DSLR, но каквото и да стане не дай боже пак ще ползвам чуждоградски услуги - нищо лично ...

Успех

Публикацията е редактирана (10-06-11 22:50)

Дата:   10-06-11 22:57

Ами аз уча в София, в Габрово се прибирам от дъжд на вятър .... :) Сега лятото след края на юли ще се задържа повече, та в този ред на мисли може да прибегна и аз до хватката да взема апарата с мен в София и да го дам там за ремонт. Добре да минем тогава на другия въпрос къде в София .... :D Защото там вече има по-голям шанс да случа на мушенници, кожодери и прочие. А и ми се иска тъкно да се мине с ремонта(разбира се ако се налага ще се плати все пак искаме качествена услуга), дори не знам дали ще се ремнотира, ако искат много пари .... Ще си щракам с ДСЛР-а, тая сапунерка си остава за други хора попринцип :)

Автор: imitev   
Дата:   10-06-11 23:07

Повечето евтини сапуняги не си струват ремонта за съжаление...

Дата:   11-06-11 00:00

И аз от това се опасявам, става дума за една вече стара практика luxmedia 7203, която отказва да си изкара обектива, понякога все пак го изкарва и си снима ама .... :) Ще видим какво да измисля.

Автор: asahi   
Дата:   11-06-11 08:58

Пробвай дали плува в Янтра.

Автор: sen_shui   
Дата:   11-06-11 10:01

Практика в София ремонтират Фуджифилм про фото център и Бушона. За този проблем ще ти излезне 60-70лв., но лично аз не ти препоръчвам услугите на нито една от тези две фирми, да не говорим, че ремонтираната част има 3 мес. гаранция. За още толкова пари ще си вземеш направо нова сапунка с 2 г. гаранция.

Автор: iva_drag   
Дата:   11-06-11 10:20

Практиката когато и да я изхвърлиш - все ще е късно...

Дата:   11-06-11 10:21

Въпроса е че пари като цяло нито ми се наливат в този апарат нито пък ми се и отделят да купувам нов. То няма да го купувам аз ако ще е нов де, но все пак ако има разумна цена за ремонт, защо да не си остане апаратчето в употреба.

Дата:   11-06-11 18:09

Защото няма разумна цена за ремонт.

Автор: fotorafi   
Дата:   11-06-11 18:29

Практиката-пълен боклук и не заслужава ремонта и парите за ремонта.Търси си нов: във Фотофорума, И бей...[beer] късмет

Автор: david59   
Дата:   12-06-11 12:27

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   12-06-11 15:00

Въпреки това стой далеч от Бушона.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »