Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 помогнете на един начинаеш
Автор: dreams133   
Дата:   26-05-11 14:41

здравеите,моля за помощ и наи вече за савет
значи незнам от каде да започна,и така;
аз сам пален аматиор в областа фотография ,но имам една мечта да си закупя професионален или поне полу професионален фотоапарат
моля да ми дадете савет кам кои модел да се ориентирам естествено става вапрос и за цена /качество смятам че за около 1200 лв. сте мога да си купя добар фотоапарат но като си нямам и наи малко понятие какав да е как да го направя?
моя ориентир за сега е кам никон д5100 но незнам дали е правилен избор ама и малко скапичко ми идва а пак е само с един обектив 18/55мм и като чета из форума пишат че ниамал някакво моторче какво е това ?
ще ви бада много благодарен ако дадете мнение и савет на един начинаеш
благодаря ви!

Re: помогнете на един начинаеш
Автор: iva_drag   
Дата:   26-05-11 14:44

За апарата - ей-сега ще ти дадат съвет, аз ще ти препоръчам един линк - цък

Автор: darksorrow   
Дата:   26-05-11 14:45

това ми се струва мнооого по-добра инвестиция:

http://www.mobilis.bg/files/Article_90/cache/800x600-2_90647.jpeg

Автор: mayflowerbg   
Дата:   26-05-11 14:49

ето тук
Автор: malakar   
Дата:   26-05-11 14:50

Преди да са те нападнали и да са те "пуснали по пързалката": ако си се спрял на Никон, може би Д3100 ще ти е по-удобен, като се има предвид, че си напълно начинаещ. Д5100 е насочен по-скоро към по-запознати с основните понятия потребители. Освен това до 1200лв няма да можеш да вземеш Д5100 + обектив 18-55 (ако е нов де, от България). Освен това помисли дали да не инвестираш в някой курс за начинаещи или поне в няколко книги по въпроса. Не се притеснявай, че ще си само с един обектив - той ще ти бъде напълно достатъчен в началото (разбирай 1-2-3 години). Ако пък смяташ да се занимаваш по-сериозно за тези пари моят избор щеше да е д90 на старо от базара + 18-55 или 18-105. Не съм наясно с техниката на Канон, нека някой друг те посъветва.

Успех [shtrak]

П.С. Е все пак са те нападнали преди да постна [smilie5]

Публикацията е редактирана (26-05-11 14:51)
Автор: papi   
Дата:   26-05-11 15:07

взимай [smilie24]
Автор: tisho86   
Дата:   26-05-11 15:14

Моя съвет е пък да си купиш втора ръка техника, хем ще ти излезе по-евтино хем винаги можеш да си възвърнеш парите на почти 100%

Аз тръгнах със закупуването на нов фотоапарат и тази грешка не бих я повторил:)
Автор: momo81   
Дата:   26-05-11 15:18

Леле човече, оправи малко правописа. А относно техниката: ако си сигурен, че ще се занимаваш по-сериозно вземай Д90.
Автор: chukov   
Дата:   26-05-11 15:23

Здравеи
тука в този форум ниама кумпетентни хора който да могат да ти помогнат. Сички се правят на някакви си гений а са прости и кумплексари

И аз също сам начинаеш вав фотографията и скоро питах за същото. И на мен ми пуснаха линк към боквар за първи клас. Наи вероятно ми се подеграват

Не им обращаи внимание
снимаи на воля
Автор: papi   
Дата:   26-05-11 15:24

Автор: chukov
Дата: 26-05-11 15:23

Здравеи
тука в този форум ниама кумпетентни хора който да могат да ти помогнат. Сички се правят на някакви си гений а са прости и кумплексари

И аз също сам начинаеш вав фотографията и скоро питах за същото. И на мен ми пуснаха линк към боквар за първи клас. Наи вероятно ми се подеграват

Не им обращаи внимание
снимаи на волиа с каквуту ти пупадни

Автор: dreams133   
Дата:   26-05-11 15:26

нема нищо на правописа нали трябва да има някои с които да се ебават
благодаря ви все пак
а д 90 дали е по добар от д5100
Автор: Батко   
Дата:   26-05-11 15:26

А бе скоро излезе един модел на една фирма Sigma, а именно SD1! Пишело, че не е за начинаещи, ама таман ще се хвърлиш направо в дълбокото. Освен това докато се наканиш да си го вземеш, ще струва по-малко от D5100, според едни от най-големите капацитети на форума!
Автор: hemilio   
Дата:   26-05-11 15:27

вземай Д5100 смело![beer]
мотор не ти трябва на този етап!
Автор: pefoto01   
Дата:   26-05-11 15:28

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: doofy   
Дата:   26-05-11 15:31

http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=540096
Автор: tziko   
Дата:   26-05-11 15:33

ши омръ [smilie18]
Автор: a_b_v_e   
Дата:   26-05-11 15:40

Нека се забавляват с правописа ти, най-голямото важно обаче е , че си написал "благодаря ви!" и то без нито една грешка ! Дерзай, ще успееш ! [beer]
Автор: shadowlevel   
Дата:   26-05-11 15:51

Чудя се,дали ще има ден..без поредната изцепка във форума?!?!?!?[smilie18] Дриймс,то хубаво ще вземеш апарат,но не знам как ще се справиш с инструкцията-да се надяваме,че чуждите езици ти се отдават по-добре от нашия!!![smilie5]

Автор: ambasador   
Дата:   26-05-11 15:54

Автор: tziko
Дата: 26-05-11 15:33

ши омръ [smilie18]

И аз [smilie18]

Автор: boncho_marinov   
Дата:   26-05-11 16:05

Д5100 много добър избор[smilie24]
не се притеснявай, че тялото няма мотор
Автор: Ang3l   
Дата:   26-05-11 16:13

Даскалката ти по български език би се гордяла с теб, след като прочете пост-а ти!

Съвет: Смени си името на темата (Помогнете на един начинаещ - ДА ПИШЕ ГРАМОТНО)

Публикацията е редактирана (26-05-11 16:14)
Автор: vikitovikito   
Дата:   26-05-11 16:16

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: jekopj   
Дата:   26-05-11 16:20

Момчето иска да снима и пита за апарат пък вие го пращате на курс по български...чудни хора![smilie8]

Автор: ivan_varna   
Дата:   26-05-11 16:21

Вижте нищо няма на правописа на човека, поради простата причина, че то правопис няма въобще. :-)) Като се замисля може да е ползвал нещо автоматично от латиница към кирилица.
Не съм фен на Никон но д3100 има картинки кое как се постига така че и четене не ти трябва ;-)) [smilie5]
Автор: Alex-dan   
Дата:   26-05-11 16:27

Д5100 изглежда екстра [smilie24]
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна

Тази тема е затворена