Автор: crowie
Дата: 06-03-11 14:59
като те чета, добивам впечатлението, че не гледаш характеристиките, а дали е канон или никон. на добри модели си се спряла, проучвала съм този канон и мога да кажа, че е много добро апаратче с много добри отзиви, сравнително ниско ниво на шум, задоволителни функции. но и панасоника не му отстъпва. панасоник се насочват точно към производството на компактни фотоапарати с ниско ниво на шум и доста задоволително качество. и аз преди време си търсех апарат и си бях казала- или канон, или никон... и ми се наложи да ровя из какви ли не сайтове, да разглеждам стотици пробни снимки, да чета буквално хиляди коментари на потребители, които имаха съответните апарати, да сравнявам, да говоря с фотографи и т.н., така че ти казвам-изобщо не подценявай панасоник...
уважавам канон и никон (никон особено при професионалните апарати)... но сега съм с панасоник (споменатият FZ38, който не искаш,защото е обемен, но на мен ми трябваше нещо с повече възможности от обикновена сапунерка) и съм много, много доволна и пак бих си го взела.
а от тези,които си си избрала, поне моят съвет е-канонът!
|
|