Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Имам чувството, че админите качват снимки на първа страница на случаен принцип
Автор: dessisslawa   
Дата:   23-02-11 10:08

Виж заглавието на темата.

Re: Имам чувството, че админите качват снимки на първа страница на случаен принцип
Автор: wiseacre   
Дата:   23-02-11 10:12

Нямам такова чувство.

Освен това всички занаят, че случайности не съществуват.

Публикацията е редактирана (23-02-11 10:13)
 Re: Имам чувството, че админите качват снимки на първа страница на случаен принцип
Автор: rusinov   
Дата:   23-02-11 10:18

Аз пък постоянно си повтарям, че не трябва да се връзвам на точки и пр. ама все ми идва да запаля форума.... ако се разприказвам на тема гласуване и първа страница..... ще ме изтрият. Всъщност, на първа страница нямам "забележки". Принципрно, поне за мен в 98% от случаите са наистина интересни кадри, които може да не са с много точки, важното е да съдържат нещо по..... В това отношение админите се справят май. [smilie21] Но за самото гласуване.....не ми се говори [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]
Автор: tnt   
Дата:   23-02-11 10:18

нищо случайно няма на тоя свят [smilie7]
Автор: didesignbg   
Дата:   23-02-11 10:23

като тнт, иначе обичам да пиша в заключени теми [smilie5]
Автор: borovinka   
Дата:   23-02-11 10:24

Фотографията не е рейтинг във фотосайт.
Автор: navy   
Дата:   23-02-11 10:26

Ко ти пука, нали са хубави [beer]
Дата:   23-02-11 10:27

Абе и аз все от това изхождам, разсъждавам мъдро и широкоскроено, ама тогава защо всички качваме снимки и защо ги пускаме за гласуване? [smilie3] Нали за да си начешаме егото, че нашето дърво, поляна, око.....е по-оценено от Б-тата (С ГЛАВНО б РАЗБИРА СЕ) от това на колегата Х. , премерно [smilie21] [smilie21] [smilie21]
Дата:   23-02-11 10:32

Се тая, какво ли пак се занимавам да пиша глупости... [smilie18]

Публикацията е редактирана (23-02-11 10:33)
Автор: nicos   
Дата:   23-02-11 10:35

Мен пък ми се струва, че на първа страница качват снимки от профилите на 10-15 човека само. Други профили изобщо не преглеждат. С което обаче не оспорвам качеството на снимките от първа страница.
Дата:   23-02-11 10:38

Тц, не е така. Напоследък особено има голямо разнообразие. Виж в галерия "Първа страница", че на първите три страници със снимки (толкова погледнах) няма повтарящо се име. Има субективизъм, ама не е на първа страница. [smilie25]

Публикацията е редактирана (23-02-11 10:40)
Автор: tonyboy79   
Дата:   23-02-11 10:58

Абе тея от първа страница черпят с бира и кифтета. К'во се чудите. [beer]

Иначе Боровинка добре го е казал. Аз само ще добавя - снимайте и се кефете на това, което правите на мах. [shtrak]
Автор: admin   
Дата:   23-02-11 11:05

Ако имате някакви въпроси към админите - на ЛС.

На първа страница има снимки от всички галерии, включително от представяне и от всякакви автори.
Статистиките за първа страница си ги правете тук:

https://photo-forum.net/bg/index.php?APP_ACTION=FPGALLERY
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена