Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Цифрови фото рамки
Автор: imitev   
Дата:   17-02-11 20:34

Имаше тема преди, но доста стара.

Някой да е купувал скоро и да сподели информация?

На мен като клиент нищо не ми хареса по магазините - или са с ниска резолюция, или са много бавни.

Отговори на това съобщение
 Re: Цифрови фото рамки
Автор: d_ave   
Дата:   17-02-11 21:08

До сега съм ползвал три - от първите Transcend 7", една Sony пак 7" и сега ползвам Philips 7". Trancend-a беше с ниска резолюция, но все пак беше една от първите. След близо 2 години нещо й стана - сега всичко се вижда доста размито на нея. Сони-то ползвах на заем и бях много доволен, но е доста скъпо тук. Резолюцията, контраста и всичко беше супер, имаше и дистанционно, което беше доста полезно. Сегашната Philips ми се струва съвсем малко по-добра като изображение от сони-то, но няма толкова екстри. няма дистанционно и random функцията не ги бърка особено много:) само дето цената е около 50-80 лв по-надолу спрямо него, така че се преживява:) иначе и аз доста гледах, избирах и в крайна сметка стигнах до заключението, че качествена рамка за под 150 лв няма:)

Re: Цифрови фото рамки
Автор: surg   
Дата:   17-02-11 22:52

наскоро имах такава дилема...и се оказа сложно, с опции от цена , качество на образа, размевр на екрана, екстри като сензор за ориентация, дистанционно, видове видео формати, та чак дигитален ТВ тунер...без майтап...
аз реших че ще подарявам рамка за снимки не ТВ и се спрях на трансенд PF810, има модле и 830, разлика в видове видео формати, и модел 71о по малък екран...

на всичките дисплея е изненадващо добър, много добре се виждат снимки под различен ъгъл, видео в формат 640х480 върви идеално, ХД не съм пробвал.
та звзех 810 за 169 лв от мултирама...
като цяло си е супер с една забелжка...
работата с меню през дистанционно е малко тромаво и бавно..., то не се и налага много де...ама то и повечето модели са си така....
има един модел и на КОДАК, с много добър екран, и функция Вайфи, с подръжка на е-маил адрес и опция за пращане на снимки от някъде, а после устройството си ги показва автоматично....
това за баби на далече е супер...мисля...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »