Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Относно авторските права.
Автор: G.Shopov   
Дата:   06-12-10 01:17

Привет колеги. Имам питане как точно да постъпя относно авторските ми права над много мои снимки, които сега се ширят в фейсбук. На тях е бившата ми приятелка. За качването на снимките никога не ми искано позволение от нея. Казах и да ги махне, че ще се съдим тя не пожела. Какво бихте ме посъветвали.
 Re: Относно авторските права.
Автор: siyann   
Дата:   06-12-10 01:24

ти... сериозно ли?
Автор: Brummaker   
Дата:   06-12-10 01:25

Да се махнеш от фейсбук. Защото снимките не са и на приятелката ти - на фейсбук са. И ако ще съдиш някой, ще трябва да опиташ с тях [smilie5]

Там всичко е тяхно, впрочем [smilie23]
Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   06-12-10 01:30

Мдам..... това е втората тема за вечерта, която ми оправя настроението.[smilie18]
Автор: detlene   
Дата:   06-12-10 01:31

Съди я до дупка!!!

Автор: thomas   
Дата:   06-12-10 01:37

А ти съгласие взел ли си от нея, когато си я снимал, а? Да няма после реципрочни искове спрямо теб!? ;-)
Автор: pif   
Дата:   06-12-10 02:09

И сега какво, тя си е вдигнала стойността заради твойте снимки. След което тя те зарязва и сваля по богат и по красив (макар и не толкоз добре снимащ) и то с твойте снимки дето е качила във фейсбук. Е няма справедливост в тоя живот.
По скоро и искай издръжка, щото това ви е съвместен бизнес. Тя продава продукта "себе си" рекламирайки се с твоя продукт на който е тя. И тъй като тя участва в 75% от рекламните материали, а и се труди на 100% за парите на богаташа които взима - ти предлагам най честно да и поискаш 2-3% от всички пари които новото гадже и даде. И да го направите в извънсъдебно споразумение, щото ако се разчуе сред съд и адвокати ... може да ви пропадне бизнеса, богаташа да я изгони и тя да се върне при тебе за нови снимки. Още по красиви.
Автор: pepi34   
Дата:   06-12-10 02:25

Гледам и не вярвам на ушите си.И аз съм фотограф, ама никога не съм предполагал че в тоя форум има такива откачени типове.Ако се съдите обаче за въпроса, кой на кого дължи пари за извършените двустранни сексуални услуги, бих имал интерес да присъствам на делата.Не че нещо, ама имам доста бивши приятелки.На всяка по малко кинти да взема, ще се замогна достатъчно хихихииии.[beer]
Автор: stivco   
Дата:   06-12-10 04:09

Az misla ce ti si edin psiho i taa zaradi tova e izbegala ot teb !! [thankyou] [thankyou] [thankyou]
Дата:   06-12-10 04:11

Az misla ce tuka ne e pravilnoto mesto da se lekuvash !!![shtrak] [thankyou] [thankyou]
Автор: BirdOfPray   
Дата:   06-12-10 04:37

Заглавие: Заедно завинаги / Автор: G.Shopov

https://photo-forum.net/static/site_pics/114/._1282857093_DSC039371_1-1.jpg

[smilie18] [smilie18] [smilie18] https://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonTheWave.gif
[smilie18] [smilie18][smilie18] [smilie18] [smilie18] https://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonTheWave.gif
[smilie18] [smilie18] [smilie18]
Автор: asahi   
Дата:   06-12-10 08:57

Ако наистина искаш да се разделиш с това момиче просто му прости всичко и го остави да си ходи по своя път. Недей да вървиш по петите и и да следиш какво прави. За снимките забрави.

Фацебоок сукс.
Автор: chukov   
Дата:   06-12-10 09:36

"Заедно завинаги"

Хе хееее как звучи
Автор: nnenov   
Дата:   06-12-10 09:41

Аз ако съм съдия и ми дойдеш да ми губиш времето с такова дело верно ще те пратя на доктор да те освидетелства. [smilie3]

Бъди по-ларж - ще се чувстваш много по-щастлив.
Автор: atrifonov   
Дата:   06-12-10 10:03

Отмъщението на бившата[smilie18] [smilie18] [smilie18]
Автор: deadlirics   
Дата:   06-12-10 10:17

Покани я в море от любов и там се разберете с нея.
Автор: nbg   
Дата:   06-12-10 10:17

[smilie18]
Автор: bouzan   
Дата:   06-12-10 10:29

[smilie18] [smilie18] [smilie18]
Автор: valen_tin   
Дата:   06-12-10 10:52

абе за какво точно са ти снимки на бившата ...? имат голяма художествена стойност? бившата ти е Парис Хилтън? Ще изкарваш пари от тези снимки?

времето, което ще отделиш да се съдите, го отдели да снимаш нови снимки ... ще спечелиш повече ...

ако толкова държиш на някои от снимките, помоли я да махне няколко конкретни снимки и и остави останалите като жест ...

(встрани от фотографската тема ... щом тя не иска да махне снимките ти ... има причина .... очаквай скоро да дойде Разревалия с маршрутката на Умре от Любов ....)
Автор: tonyboy79   
Дата:   06-12-10 11:48

Хехехехе трябва да има такива теми. [smilie18]
Автор: BOZO   
Дата:   06-12-10 12:25

Bang bang
He shot me down, bang bang
I hit the ground , bang bang
That awful sound, bang bang
My baby shot me down...
[smilie18] [smilie18]
Автор: i.k   
Дата:   06-12-10 12:39

Октоподът е на всякъде .... :(
Дата:   06-12-10 12:55

Аз ако бех на местото на Василена, преди да избегам щех да ти удара един бой, щото ти си болен човек!
Браво на момичето - отървала се е от един олигофрен !!

[smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [thankyou]
Автор: n1x0n   
Дата:   06-12-10 12:58

Преодолей го. Иначе ставаш жалък, пък жените не го обичат това.
Автор: El_Fuego   
Дата:   06-12-10 12:59

stivco, ти новото й гадже ли си?
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна

Тази тема е затворена