Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Сервиз Сигма ?
Автор: georgioiv   
Дата:   05-11-10 22:36

Все забравям да питам, дали има някакъв друг сервиз на Сигма, от този на IDS, че не могат да се справят нещо и не мога да си ползвам обектива Sigma 170-500..... Пратих им го чрез Фотопавилион Варна, че поне да има по-добра комуникация, ама все тая.... Проблемът първоначално беше, че като снимам малко с него (на Канон 20Д), започва да изписва eror 99.. Пратих го, бавиха го повече от месец, взеха ми 90 лева + някакви транспортни разходи платих, писаха че кабел се бил скъсал и е сменен, сложих на апарата - не фокусира на безкрайност.... Пратих им го отново, пак седя колко там, пак транспортни разходи - върнаха го - завинтих го още в Павилиона - ОК, фокусира, прибрах го в раницата, дойде реме да го използвам на регатат Тол Шипс - отидох си на нос Галата, наместих се да снимам красиви кораби - сложих обектива - не фокусира на безкрайност над 300мм ... Умрях си от яд... Те тия кораби друг път няма да дойдат...

Та ясно - хората не пробват какво са направили след ремонта или не могат да го направят, та затова ако някой знае кой може да ми помогне да си ползвам обектива, пък било то в Гърция или Румъния.....

Отговори на това съобщение
 Re: Сервиз Сигма ?
Автор: ALBIREO   
Дата:   05-11-10 22:47

Ужас... [smilie10]
Гаранционен ли е?

ZENTEX?

Публикацията е редактирана (05-11-10 22:48)

Дата:   05-11-10 22:54

ALBIREO: ....ами не е гаранционен, ама аз си плащам за ремонта, нямам претенции да е безплатен - просто искам най-после да си го ползвам, много го харесвам тоя обектив, а така и не мога вече толкова много време да снимам с него..... Сетих се за Зетекс, ама наистина трябва да му се обадя... не съм сигурен че ремонтира сигма обективи....

Дата:   05-11-10 23:06

Звънни му задължително!
Най-малко да те насочи какво да правиш. [smilie24]

Аз не знам от къде намираш сили да пишеш с такова спокойствие за този проблем. На твое място, бих бил ЛЕКО бесен и гарантирано щях да се обърна към съответните институции, занимаващи се с правата на потребителите... [smilie23]

Чудно ми е, с какъв акъл от IDS са си позволили подобно безхаберие? [smilie11] [smilie23]

Дата:   05-11-10 23:11

...е аз като бях бесен след регатата - нарочно не писах, че щеше да е грозно.... [smile]

Сега по-скоро ме вълнува как да снимам пак с обектива, че идва ски сезон и все някъде ще затрябва........

Дата:   05-11-10 23:29

Ако не се появи информация тук, според мен Зентекс ще те насочи или ще ти ремонтира лично обектива. [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »