Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Широк обектив за Сони под наем?
Автор: ittv   
Дата:   06-10-09 20:27

Здравейте,

искам да ви попитам дали случайно знаете от къде мога да си взема широк обектив за Сони (например Сигма 10-20)? Предстои ми едно пътуване до Венеция и най-широкото, с което разполагам е Сигма 17-70, притеснявам се, че може да не ми е достатъчно широко.

А ако някой от вас е ходил там бих се радвал да ме посъветва дали има нужда от по-широк обектив, или моята Сигма ще ми свърши работа [shtrak]

Благодаря предварително [beer]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: TheOne   
Дата:   06-10-09 20:54

мисля че където и да си...споменатата от теб Сигма,ще ти трябва...друго си е да започва от 10 или 12 [smilie7]

Re:
Дата:   06-10-09 21:45

съгласен съм, но в краен случай ще снимам с налични обективи :)

Re:
Автор: snooper   
Дата:   06-10-09 22:03

Венеция, поне по мое лично мнение, е едно претъпкано с туристи място, на което по-необходим ти е дълъг обектив, за да изолираш обекта си от всички боклуци, будки, кичозни лодки и т.н. . Истинската хубава Венеция се наблюдава след полунощ до към 8 сутринта, след това е... [smilie8]

Re:
Дата:   06-10-09 22:23

мерси за мнението, явно ще се набляга на нощни снимки :) между другото направо онемях от снимките и пътеписа от Норвегия [smilie24] очаквам с нетърпение проекта Африка [shtrak] да си жив и здрав за да ни радваш с подобни кадри и изживявания, а на такива като мен, на които не им стиска да направят нещо подобно им остава да си щъкат по лесни дестинации :[smile]

Публикацията е редактирана (06-10-09 22:40)

Re:
Автор: da.fo   
Дата:   06-10-09 23:41

Имам един Tamron 11-18 за Sony ..... но за продаване [shtrak]

Re:
Автор: snooper   
Дата:   06-10-09 23:54

Между другото, от Венеция Тревизо можеш да хванеш дизелово влакче и след няма 2 часа пътуване на цена от 5-6 евро - си в подножието на Доломитите, има селца със стаи под наем и т.н., не е нужно да си екипиран като за върховете - имай го предвид за резервен вариант, ако решиш, че си предвидил прекалено много време за самата Венеция [beer] [shtrak] [beer]

Re:
Дата:   07-10-09 00:01

Мерси за инфото, имаме 3 дни за Венеция, което не е много според мен, това с дизеловото влакче ще го имам в предвид :)

Re: Широк обектив за Сони под наем?
Автор: vlex   
Дата:   17-07-10 01:23

Да я ексхумирам тая тема:

В крайна сметка какво - оказва се, че никой не предлага техника за сони под наем? Аз примерно търся дълго светлосилно стъкло. Идеи?

Поздрави,
Влад

Автор: neuromancer   
Дата:   17-07-10 03:20

Ми не.
То затова има Канон и Никон, и всички останали

Автор: djfroggy   
Дата:   17-07-10 04:15

Обмислям да давам Сони обективи под наем.Само,че искам да преверя как стои въпроса със застраховки.

Автор: vlex   
Дата:   17-07-10 09:55

djfroggy, ако ти пуснеш за наем сони техника, да знаеш, че съм най-отпред на опашката за едно от двете джи-та.[smilie21]

А защо не питаш фотосинтезис и фотопавильона как седи въпросът със застраховките - те сони техника не отдават, че даже и като питах в синтезиса оня пич ме погледна с леко отвращение, че снимам на нещо друго освен величествените каньон и никьон, та няма да им се бъркаш реално в бизнеса.. [smilie25]

Поздрави,
Влад

Автор: mugen   
Дата:   17-07-10 10:43

djfroggy [smilie24] [shtrak]

Автор: the_drug   
Дата:   17-07-10 11:03

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »