Автор: trakAtrak
Дата: 29-05-10 17:11
Здравейте! Срам, не срам, ще си кажа болката, а пък никой не е длъжен да помага, разбира се.
Мечтаех си за електронна фотокамера с повече възможности, като ръчно фокусиране, стабилизатор на образа, по-голяма матрица и т.н. Сега останах изведнъж с много свободно време, но с малка "стипендия" и фотографията е едно от нещата, които могат да осмислят живота ми. За беля, фотокамерата ми (която впрочем беше от нисък клас) се развали непоправимо. Посъбрах малка сума, с която да потърся нещо по-добро втора ръка и тъкмо си бях харесал нещо в базара тук, съдбата ми се изсмя (в лицето на един протекъл бойлер)и така мечтата ми се отдалечи в необозримо бъдеще. Тогава си помислих, че може някой от вас скоро да си е обновявал техниката, а старата му да е действаща и същевременно да не е притиснат от необходимостта да я продава...
И ако му е приятно да помага на закъсали или да прави подаръци, а близките му не се интересуват от такава техника...
Съзнавам, че станаха твърде много "ако" и вероятността да има точно такъв човек сред вас (че и да прочете точно този пост), е мнооого малка, но все пак не е напълно изключено, надявам се. :)
Бъдете здрави и успявайте! :)
|
|