Автор: da_durty
Дата: 15-11-10 02:02
index - при твоите случаи не изгаряш с нищо.
Давам примери от личен опит за некоректни КУПУВАЧИ.
Продавах една камера лятото, обади се един колега от Варна спазари по-ниска цена, адреси тва онова пратих камерата. Ден, два три няма никой, звъня, пиша пак няма никой. По едно време дигна вика - върнал съм я камерата отказах се. Е пу*ка ти ленина къде беше досега да кажеш. Как да е, уж платил транспорта. Проверявам естествено нищо не е платено. Псувни едно друго. Пак му звъня да иде да плати транспорта поне. Вика добре ше ида. На следващия ден отивам да взема камерата от еконта, па мацката ми вика - а пратката е платена и ми даде парите за камерата. Викам тва сега на кво прилича. Още псувни и се прибрах.
Друг случай, пак варненец(тез варненци са големи дупедавци май ). Пращах 2GB SD карта с инсталирана навигация. Не отиде педераста да си я вземе и не я исках обратно, щото ми искаха 15лв. транспорт от тоз еконт пък хептен други педали.
Та...така. Меко казано да те е страх да пращаш неща дееба. Гледам кога е регистриран, гледам му мненията та чак тогава се решава дали да се праща или не. Изобщо не е излишна такава система. Кой не е изгорял той не знае. Не е и грам сложно, като е сложно да се направи система за оценяване най-лесното, бързо и ефектно решение е да се направи една т.нар. "закачена"(pinned) тема, която да седи най-отгоре на раздел продава. Да има само 3 мнения(нали първото не може да се редактира). Първото го игнорираме, във второто - списък с всички коректни продавачи и купувачи. След всяка покупка или продажба се добавя по един + за съответния продавач или купувач, като съответните хора изпратят ЛС на админа/мода и той редактира самото мнение със списъка. По същия начин и третото мнение само че там да се съдържа списък с некоректните продавачи и купувачи.
Та начини има...стига и желание да има, ато като гледам няма никакво
|
|