Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
случайно някой да е видял, и най вече заснел, странното явление около луната миналата вечер ... връзката със земетресението в Чили ...
ако има някой снимки, моля да качи
Една приятелка ми каза, че луната била много странна, с някакви гръгове, светли, много, но тук във Варна беше облачно и не можах да видя, а тя , приятелката, не пожела да "документира" тези странни кръгове, защото и се видяха плашещи ... ( и е имало защо, може би ... )
та, за това питам, ако някой е видял тази странна луна и я е снимал, да сподели, моля!
А за коспирацията ...
тя ни заобикаля
а аз пък искам снимки от вчерашната луна ... и без коментари за конспирация, че днес ми се напълни главата с тези "климатични войни" м/у САЩ и Китай ...
Мне, тези светлите кръгове около луната са нормални. Случват се често (е, не всеки ден) при определени метеорологични условия.
Виж, ако видиш ЗЕЛЕНА светлина в небето, тогава значи работата е сериозна - по принцип зелени светлини в небето (стил северно сияние) предвещават земетресение.... в следващите няколко секунди
Добър опит за хумор, но както споменах по-горе, странните кръгове са забелязани в Хасково, а във Варна беше облачно, макар че ... може и да си бил прав!
Регионално явление - празник в хасковска област ... :)))
Трябва да се поразрови в информационния бюлетин, аз обаче нямам интерес !
Искам снимка на луната от ония ден, вечерта преди труса !
Ако има някой ...
Боббо, и аз точно такова хало предполагам, че е имало.
Както казах, случва се да се наблюдават светлинни феномени в небето преди и по време на земетресение (има и ограничено количество снимки), но това става само в непосредствена близост до епицентъра.
Точно снощи много ми хареса луната - мислех да я снимам ама ме домързя да закачам ТК Обективи и статив...и току докато мислех и след 30 мин я нямаше викам айде малко по -късно може да я пуцна..а то какви конспирации имало ..
Не ми се стори странна, беше много ясно и се виждаше супер, голяма и изчистена и ми хвана окото веднага.... Може би ако я бях снимал щеше да видя нещо по -подробно ама...
Не знам за хаарпа, тепърва ще го изследваме, ама руснаците си бяха продали машината за земетресения на щатите, та не се знай, знае ли се...
Разправяха, че арменското са го били направили с нея. Ама вижте че от тогава покрай тях няма голямо?