Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Конкурент на Panasonic Lumix DMC-LX3?
Автор: oolliivveer   
Дата:   29-12-09 16:29

Споделете мнение за някои "сапунерки" с подобни характеристики.Основно ме интересуват да са "широки"24,25..компромис28, "светли"добре звучи 2или 2.8 и прилично видео(като за от фотоапарат).По голямата матричка си е по подразбиране.Зумът не ме влече особено,както и RAW не ми е задължително необходим.Ценовия диапазон 600-900лв примерно.[beer] за тези които не ги домързи да посочат някои модел.Не ми се вярва да няма алтернатива Panasonic

Отговори на това съобщение
 Re: Конкурент на Panasonic Lumix DMC-LX3?
Автор: miloev   
Дата:   29-12-09 16:41

G-серията на Canon, Ricoh GR, и, разбира се, Sigma DP 1 и 2 с Foveon матрици[smilie8]

Автор: photostoykov   
Дата:   29-12-09 16:45

http://www.usa.canon.com/app/images/PowerShot_2009/PS_S90/profile/s90_586x225.jpg

Автор: mitakabus   
Дата:   29-12-09 16:48

Лумкса не е никак лош, но като всяка сапунерка ми трови нервите с бавния АФ. Но какво да се прави - янма как! Не мисля , че има точен аналог на него с такъв широк обектив и такава бленда..

Автор: pmartinov   
Дата:   29-12-09 18:10

След последния ъпдейт LX3 фокуса може да е бавен само за хора които нямат достъчно голяма база за сравнение с подобни апарати.
А на тези които ти обясняват че с 28мм можеш да хванеш това което едвам хващаш с 24мм можеш лекичко да им се [smilie5][smilie18][smilie5]

S90 e f/2 но маже по ъглите ...
G11 не маже по ъглите,но е 355gr i няма джоб в който да може да го сложите .

И двата са 28мм,като станат 24мм тогава ще са конкуренти и алтернатива на LX3.Сега го конкурират само по цени :)

JPG 24мм f/2

(директно от апарата)

Публикацията е редактирана (29-12-09 18:11)

Автор: mitakabus   
Дата:   29-12-09 18:20

Опа, pmartinov , новия излезе ли вече. Че нещо го пуснаха и спряха ..ще ъпдейтвам и аз. я кажи как е и катяо цяло подобрения??

Автор: pmartinov   
Дата:   29-12-09 18:27

Отдавна излезе !

Нов апарат ...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »