Автор: ilcoin
Дата: 25-08-09 09:45
Този апарат е предназначен за хора, който искат "професионален апарат" дето прави "хубави снимки" и му се сменят обективите (не че някога ще сменят нещо, ама все пак), а същевременно са твърде мързеливи или гпупави за да попрочетат нещо (или просто не ги влече). Такива хора големите апарати с много копчета и странни символи ги стресират, затова и не си ги купуват.
Та този апарат е мислен за точно такива хора. А те са ужасно много (разходката ми в Несебър преди няколко дена само затвърди това впечатление). Та апарата не е никакъв боклук, предназначен е точно за тях. В ревюто му си пише - ергономията му е мислена за ползване през LV. Затова и сони наляха толкова ноу-хау в тая работа и в момента имат една от най-добрите такива системи.
Въобще, там един куп инженери и маркетолози смятат, проучват, управляват инвестиции за милиони и получават за това съответните пари. Аз мисля че са си свършили отлично работата. Мене също не ми харесва тоя апарат и НЯМА да си го купя, но това не променя нещата. Сони са една от най-големите корпорации не за друго, ами защото винаги са предлагали добри хай-тек играчки за маниаците с пари. А този апарат е точно това.
Аз лично мисля, че ще пуснат още една серия, която да запълни дупката между това и А700, като по този начин се опита да конкурира Д90. Времето ще покаже.
|
|