Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ТЕМА БЕЗ БЪДЕЩЕ или ФОРУМ ЛИ Е ТОВА ?
Автор: guciguci   
Дата:   09-07-09 20:00

Знам,че тази тема ще изчезне всеки момент,но колкото повече хора я прочетат междувременно,толкова по-добре.
Пуснах в цифрова фотография обява за мобилен телефон. Сумати народ се изцъкли от ярост и яд,че във фотографски форум се пуска обява за телефон. Обявата ми беше преместена в аксесоари. Там започнаха да беснеят още повече.
Дори някакъв си "Джъмбо" се оплака милия на админите,като на мама. И в последствие обявата ми беше изтрита.
Та въпросът ми към вас съфорумци,а НЕ към админите,защото не е разрешено да се отправят въпроси към админи,защо точно моята обява беше изтрита,като във форума се продават какви ли не неща? Като се започне от телефони,през лаптопи,настолни компютри,МП3 плейъри. Нима те са фотографска стока. Или може би защото не си мълча като г.з,съм си навлякъл омразата на много съфорумци.
Шуробаджанащината и предрасъдъците са характерна черта за балканските народи. Може би точно това се проявява тук.
ТОВА Е ФОРУМ,но въпреки това очаквам темата ми да бъде изтрита всеки момент.
А думата "форум" произлиза от едно място в Англия.... Ама какво да им обяснявам...

А и още нещо:ако не ме чуете около една седмица-най-вероятно ще бъда наказан с БАН.
 Re: ТЕМА БЕЗ БЪДЕЩЕ или ФОРУМ ЛИ Е ТОВА ?
Автор: danny_falin   
Дата:   09-07-09 20:03

защото ти си един от най-голямите парцали в тоя форум, и трябва не да ти трият темата за телефона ами тебе да те изтрият,

без да съм от най-редовните посетители на форума знам и те помня какъв парцал си
отвратително ти е поведението, отвратителен ти е ника, отвратителен си и ти

за това ти трият темите предполагам

[smile]
Автор: gbrain   
Дата:   09-07-09 20:05

Хех, аз пък продавам една Прада, стои си там но никой не проявява интерес (все пак фотосайт е това). [smilie24]

Публикацията е редактирана (09-07-09 20:06)
Автор: мара   
Дата:   09-07-09 20:06

думата "форум" НЕ произлиза от англия
Автор: kote   
Дата:   09-07-09 20:08

пък аз предложих да клонирам бугати вейрон и ми изтриха поста
парите ли бяха много или не ви се вярва да е сериозно...[ezik]
а иначе съм сериозен само пари да имате[ezik]
Автор: J0R0   
Дата:   09-07-09 20:13

В сайта има ясни правила.
Секция Базар-цифрова техника е за цифрови фотоапарати.
На телефон, който няма дори камера не виждам какво му е мястото в тази секция.
Има десетки други сайтове за продажба на подобни продукти.

Мисля, че правилата са ясни.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена