Автор: guciguci
Дата: 09-07-09 20:00
Знам,че тази тема ще изчезне всеки момент,но колкото повече хора я прочетат междувременно,толкова по-добре.
Пуснах в цифрова фотография обява за мобилен телефон. Сумати народ се изцъкли от ярост и яд,че във фотографски форум се пуска обява за телефон. Обявата ми беше преместена в аксесоари. Там започнаха да беснеят още повече.
Дори някакъв си "Джъмбо" се оплака милия на админите,като на мама. И в последствие обявата ми беше изтрита.
Та въпросът ми към вас съфорумци,а НЕ към админите,защото не е разрешено да се отправят въпроси към админи,защо точно моята обява беше изтрита,като във форума се продават какви ли не неща? Като се започне от телефони,през лаптопи,настолни компютри,МП3 плейъри. Нима те са фотографска стока. Или може би защото не си мълча като г.з,съм си навлякъл омразата на много съфорумци.
Шуробаджанащината и предрасъдъците са характерна черта за балканските народи. Може би точно това се проявява тук.
ТОВА Е ФОРУМ,но въпреки това очаквам темата ми да бъде изтрита всеки момент.
А думата "форум" произлиза от едно място в Англия.... Ама какво да им обяснявам...
А и още нещо:ако не ме чуете около една седмица-най-вероятно ще бъда наказан с БАН.
|
|