Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Подводни снимки с Olympus
Автор: posejdon84   
Дата:   31-05-09 18:00

Здравейте,
лятото почти дойде и е време за море,онзи ден ходих до фотосинтезиса и си харесах ето това:http://test.photosynthesis.bg/offer/280104000037.html

въпросат ми е дали е снимал някой с подобна техника на олимпус и дали качестевото на снимките под вода е на ниво,?Ше се радвам ако някой качи снимки...
Поздрави[shtrak] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Подводни снимки с Olympus
Автор: sirkhann   
Дата:   31-05-09 19:28

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: cicomanco   
Дата:   31-05-09 19:51

С фотоапарат за до 10м. ,клиент се е гмуркал на 17 м. без проблем.С този , който има и бокс към него може да се дави човек на 40 м. , но това все пак са си около 5 атмосфери....трябва да се внимава!Снимките са си чудесни , но си трябва светлинка.....

Автор: sirkhann   
Дата:   31-05-09 20:01

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   31-05-09 21:59

мерси за отзивите!!! ако някой има снимки с подобна техника в смисал компактен апарат +бокс да качи ще сам благодарен!!!
[beer]

Дата:   02-06-09 19:28

сега разгледах в фотосинтезиса апаратите на фирмата sea&sea мисля че беше доста са добри но и цената им е добра аи един въпрос дали ще е необходимо ръчни настройки защото тоя оли няма а един кит за огледално рефлексен ееее доста ако има някой по вещ в подводната фотграфия ще го помоля за отзиви [shtrak]

Автор: atin   
Дата:   02-06-09 23:41

И светлината, и херметизацията са много важни. Техниката, която цитираш, е силно надценена като данни от производителя. Тези дълбочини без бокс ги забрави. Всичко в подводната фотография е много скъпо-водолазно оборудване, снимачна техника, и най-вече пътни до места, където има какво да се види и снима. Е, ако искаш да снимаш челядта докато се плацика с поясчетата, да, става. Но за тези снимки ти трябват 10 хил. като минимум и ниво на подготовка, която няма нищо общо с внезапното ти хрумване. http://atin-bg.eu/inphotos/podvodna/index.php

Дата:   03-06-09 12:36

мерси за сайта колега!!! разгледах го имаш наистина невероятни работи, а за апарата който говоря олито той си е с бокс и ми е ясно че подготовката и техиката са много важни но като за първоначално ниво може би ще стават !!! поне ще видя как е подводната фотография и дали е за мен изобщо [shtrak]

Автор: atin   
Дата:   03-06-09 22:28

Не всички са мои за съжаление. 37 и 38 са правени в Dahab, Египет на Червено море. Нощно спускане, 30-40м. D300 + бокс Ikelite под наем, 50 евро на ден. Черно море последните години не става за фотография. Виж на Любо Клисуров сайта, но са много стари неща. Виж и това зловещо видео, в което един от най-добрите дайвъри в света е заснел собствената си смърт. Може би ще те накара да преосмислиш посоката на хобито си http://www.youtube.com/watch?v=eejQPUyeNiY&feature=PlayList&p=4AE1E10B397F383A&index=1

Публикацията е редактирана (03-06-09 22:39)

Автор: tziko   
Дата:   03-06-09 22:40

Ето още един саит www.ikelite.com тези боксове са по-скъпи от самите апарати, но са до 60м, не знам дали има доставка до България.

Публикацията е редактирана (03-06-09 22:47)

Автор: rankovec   
Дата:   03-06-09 23:32

zdarvej, az mislja che i sravnitelno prost aparat s boks do 40m varshi rabota - vsichki snimki na moja profil sa s Powershot 800is na Canon s prilezashtija boks. ne snimam profesionalno, a za kef i mislja che ima mnogo kadri koito sa ulovili cvetovete i useshtaneto. ;) naj-vaznoto pod vodata e tarpenieto ;) uspeh!

Дата:   04-06-09 13:14

мерси колеги за линковите разгледах ги всичките фирмата ikelite доставка до България но и цените им са добри при тях всичко е на професионално ниво а аз не търся чак толкова в смисал че и бюджета е ограничен, а относно снимките ти колега с канона с бокса мисля че са доста добри за тази техника даже перфектни цветовете и контраста се е получил супер а и аз търся нешо такова като за хоби ще го пробвам това с търпението [smilie24]

Автор: Wishbone   
Дата:   09-06-09 13:23

Колега Tziko, бокс за сапунерка на Ikelite e около 500 лв.:)
Ikelite
На Fantasea са по-евтини но и с по-ниско общо качество:
Fantasea

Виж тези вече струват повече от апарата:
Subal
Hugyfot
Всички се доставят до България. Можете да ги търсите и от Фотопавилиона.

Публикацията е редактирана (09-06-09 13:26)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »