Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Новият "Одисей" - админите с изложба
Автор: J0R0   
Дата:   08-05-09 12:23

Излезе майският брой на "Одисей", в него аз и Бони сме представени с изложбата си "Духът на София". Изложбата е посветена на 130 годишнината от обявяването на София за столица и беше показана през април в Москва, в дните на България в Русия. През лятото ще бъде показана в Брюксел и Рим, а през септември - за празника на София, надяваме се да я видим и в София. Снимките са около 100, в размер 90х60 см.

в броя - Коста Рика, Тасмания, Памир, Наска, Пиетрасанта, Франк Гери, Бепе Севернини и др.

[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Новият "Одисей" - админите с изложба
Автор: J0R0   
Дата:   08-05-09 12:34

Хайде да бодна и една снимка, че ми е под ръка...

http://photo-zona.net/images/user14/album17221/large/1233086186_mlxv6203_SA.jpg

Снимката е публикувана в списание "Одисей", но не е показана на изложбата в Москва (надяваме се да я покажат в другите градове).
В последния момент уредниците на мероприятието - хората от посолството ни там - решили, че тоя кадър може да обиди с нещо домакините...

Автор: landstar   
Дата:   08-05-09 19:16

Тикви! Напротив даже: има идея - ония от паметника пазят децата!
П.С. Пазаят ги, да не ги прати чичко сам в афганистан!

Автор: мара   
Дата:   08-05-09 20:40

ми уредниците са от оная порода, дет много внимава да няма собствена ценностна с-ма, ако тя е различна от тая на шефа[smilie5].

Автор: raskoll   
Дата:   08-05-09 20:57

снимката е интересна, но смятам че правилно са направили че не я пуснаха в Москва, все пак вижте в какво са превърнали паметника....утре е День Победы, отдавна не съм минавал там, дали са го почистили?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »