Продава:

След профилактика! Sony ALPHA а6300, с червена точка на екрана

Статус: Продадена | Град: Варна | От: Fixt00l 
Видяно: 75 | Последно: 2024-06-19 10:49:12
Цена: 699.00 лв. История на цената

Здравейте! Крайна цена - без пазарлъци, бартери, заменки и прочие далаверки. Жалките измекяри директно ги блокирам. Гаранцията е изтекла. Сложих чисто ново защитно стъкло на екрана (протектор), и последния фърмуеър. Сензорът е чист. За въпроси - обадете ми се по телефона, по съобщения не обяснявам. Постарах се да създам единствена по рода си, изгодна оферта, придружена с консултации за начинаещи. Без бартери, заменки и далаверки. Цените са крайни, без пазарлъци.
Камерата няма равна на себе си в този ценови клас, нито има нужда от реклама. Значително по-добра от А6000 във всяко отношение, и с този комплект на добра цена има смисъл (иначе цената е твърде висока). За разлика от А6000, има следене по очи за хора (Eye AF в режим AF-C), и магнезиев корпус. Състоянието ѝ е отлично, като ново, а всичко останало си е като ново. Аз съм втори собственик и не съм я ползвал (взех си А7с). Комплектът включва:

- Sony A6300 - тяло
- Оригиналната батерия, и втора, Batmax (чистак нова), която се зарежда до 949 mAh.
- Карта с памет
- Оригиналното зарядно с кабелите
- Външна батерия с КПД над 70% (лично го измерих), и удобни, къси и бързи кабелчета според нуждите на клиента (micro USB, Type C, Apple L). Тя може директно да зарежда камерата.
Тази обява не е за всекиго, тъй че неоценяващите търгаши и световнонеизвестни хитреци да я подминават, не ща сигански битак. Освен лично предаване, може и по куриер (силно препоръчвам Спиди, заради двойно по-добрите цени, организация, отношение към клиент и прочие). Еконт ще искат поне 40 лв...


Фото базар - цифрова техника

Артикули към обява