Продава:

Само в комплект, твърда цена! Гаранционна камера SONY A7compact от GER

Статус: Продадена | Град: Варна | От: Fixt00l 
Видяно: 120 | Последно: 2024-02-17 17:09:24
Цена: 2499.00 лв. История на цената

Има немска гаранция до края на годината (с гаранционна карта и адрес за изпращане в Германия, при проблем). Мина почистване и профилактика в официалния SONY-сервиз, откъдето казаха, че е в топ-състояние (вижте протокола), и че след първата година трябва да се изпраща в чужбина. Продава се само в комплект, на крайна цена, без бартери, заменки, далаверки и пазарлъци - блокирам и докладвам в системата на ОЛХ. Спокойно мога да искам 400 лв отгоре, затова предварително я пускам на символична цена. Онези, които кълнат, че без тяхното "одобрение" ще умра от глад, ако те не купят - да си спомнят за кармата. Събрах удобен комплект, който пести време и парѝ на истинските клиенти. Това предложение е рядкост на такава цена. Попадна ми изгодно и я взех за препродажба.
Комплектът включва:
- Камерата и 128GB SD карта памет и батерия SONY, реални 95 mb/s скорост на запис.
- Оригиналните SONY - принадлежности: чантичка LCS-AMA, ремък за врат, USB-зарядното с кабелите
- Батерия от най-висок клас, която поддържа всички зарядни протоколи, дори и тези на Oppo / OnePlus/Vivo/IQOO/REALME (VOOC, DASH, WARP, DART). И удобни, къси, бързи кабелчета, според Вашите нужди (USB-C или micro, Apple L). Може да зарежда до три устройства едновременно. 20W / 20 Ah / 74 Wh, КПД над 80% (лично измерих това).

До ден днешен няма нищо подобно като фотоапарат и камера. Тя беше първата на SONY с real-time tracking. Имам същата, затова я познавам добре. Неограничен по времетраене запис, над 2 часа с една батерия, при най-високото качество. По-добри цветове от жълто-зелените жабешки истории на A7 III. A7c означава Compact, това е mini A7IV. При снимане на улични котки и чайки се държи повече от добре, и превъзхожда Canon R6 откъм автофокус. С бърза карта достига 188 MB/s запис в тестовете (Sony 299/300MB карта). При изключване на silent shooting, с механичния затвор се държи отлично на изкуствено, улично осветление (а той има много по-приятен звук от предишните камери на Sony). С новия firmware има следене по животински очи във видео (Animal Eye-AF). Разпознава и чайки, ако седят неподвижно. My menu е учудващо полезна функция - сложих си APS-C Super 35mm, silent shooting, и други благинки.
Изпращането по Спиди струва над 2х по-евтино. Шмекерите от Шмеконт искаха... 32 лв за 600гр камера, която струваше 600 лв, представете си. В рамките на 200км от Варна може и да се срещнем лично.


Фото базар - цифрова техника

Артикули към обява