Поръчай годишния печатен албум - REMEMBER

Годишният печатен албум на Фото Форум "REMEMBER" е луксозно печатно издание, събрало в себе си 176 от най-добрите фотографии и автори публикувани през предходната календарна година в сайта. Текстовете под снимките са на два езика - английски и български, и са предназначени, за да опишат на кратко историята зад снимката, използваните фотографски подходи или гледната точка на автора.

С всеки албум дарявате средства за ПСС - Планинска Спасителна Служба.

Отразяване на "Пейзаж на Плана"

Радваме се, че "Пейзаж на Плана" част от "Снимай с Фото Форум" приключи с усмивки и много нови знания за създаването на астрофотография и фотографиране на нощно небе и Млечния път. Събитието беше в две части: теоритична и практическа.

Photo challenges

Monthy theme
"Low point of view"

More

Monthy theme
"She"

More

Monthy theme
"In the center"

More

Photo Media

Победители в тема "Тя"

11 April 2021

Победителите в темата за месец март "Тя", 2021 г.

Redline Challenge, с награда от 14 000 EUR

09 April 2021

Canon стартира първото по рода си предизвикателство, насочено към любители фотографи - Redline Challenge, с награда от 14 000 EUR

“European Treasures of Nature” - фото конкурс на EuroNatur

26 March 2021

Всички любители и професионални фотографи са поканени да открият и заснемат най-впечатляващите снимки от европейските съкровища на природата.

Конкурс за нощна географска снимка

26 March 2021

Българското географско дружество обявява конкурс за нощна географска снимка като част от програмата на “Geo Night” в България, 9 април 2021 г.

Useful links

Calibration scale

Ако не виждате всички степени на скалата мониторът ви не е настроен добре.