Над 120 коня се надскачаха в Бургас


Коментари    
fotorafi
18-08-2014 17:29

Тони, не са лесни снимките на конен спорт с препятствия.Години наред снимах за вестник "7 дни спорт" и Федерацията . Проблемът е, че състезанията се провеждат в един затворен квадрат и фонът е идиотски, трибуни, някоя сграда. За хубавата снимка са необходими: чист фон, ниска снимачна точка, огледално-рефлексен апарат с мотор, дълъг телеобектив, конвертор, отворена диафрагма.
От всичките ти 14 снимки, имаш 2 истински, много добри, на едната ездачката частично си е закрила лицето.
Успех и късмет
-0 +1
За да оставите коментар трябва да минете през Вход.
  • Използване на стъкла за заваръчни маски като неутрални филтри

    От Martin Kostadinov


    Опита ми със спектрофотометри ме наведе на мисълта за използването на оптични филтри с друго приложение във фотографията. Хрумна ми идеята за използване на стъкла за заваръчни маски като неутрални филтри. Те премахват инфрачервено и ултравиолетово излъчване, устойчиви са на надраскване и температура.
  • Посещение в гр. Вишков и къде се оказа че е Аустелиц

    От Lubomir Hristov


    Миналото лято пак ходих в командировка,пак на бързо но този път в Чехия.След като се върнах ,реших да напиша фотописа ,но поради огромния интерес ,не само към него ,но и въобще към раздела ме обзеха желания да го изтрия. Сега разбрах особено след една тема,която я затвориха админите ,че всъщност няколко съфорумци , да не кажа двама са очаквали поне нещо малко , та реших да го направя наново.То не е само заради тях,но и за всички които искат да погледнат снимки и да не се чудят да гласуват ли ,как ще се разбере , ще ...... и т.н.Нямам претенции за качество ,повечето неща са репортажни.Приемам и съвети и мнения ! :))