Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Абе за мен те нямат като цяло много общо със сериозния метъл, залагат на визията в шоутата си и джангър на 2 прагчета, ама както и да е. Колкото Мерелин Менсън е музикант, толкоз и те... Всички се пулят като им кажа, че това за мен не е група, ама не мерси
"... Кефеха се, даже си и потанцуваха... на ретро чалга... "
... и накрая си отидоха по хотелите да се "кефят" истински с някои от girls от Студентски град.
Явно някой им е казал къде се намира евтино "бугарско месо"
П.П. - Какво е по-тъпо от "чалга-парти"?
- Ами, "ретро чалга-парти".
Според мен ги бяха завели на точното място, колкото и абсурдно да звучи.
1. Къде в понеделник може да се намери пълна дискотека, освен чалга в студентски град?
2. Това е начинът, по който се веселят повечето българи и независимо дали ни харесва, това е реалността.
А относно "евтиното месо"... надали това много ги интересува тях, пък и дали в студентски или някъде другаде, такова винаги може да се намери.
"...Според мен ги бяха завели на точното място, колкото и абсурдно да звучи..." - що бе Doriyan, не звучи никак абсурдно. И аз като малък обичах да ме водят "на Зоологическата градина"
"... "евтиното месо"... надали това много ги интересува тях..." - предполагам, че отговора е "да интересува ги" ... нормални мъже са все пак, а и някои медии съобщиха, че са донесли за "българските си фенки" алуминиево куфаче пълно с отливки на пенисите си ...
Факт е че немците купонясват много здраво,колкото и да странно да ни звучи в Бг,чак като дойдох тук го разбрах.Изобщо не им пука какво е,стига да е забавно и са като машини.Чак ме кефят.Ако в Б-я купонясват повечето на чалга здраво...е,в Германия могат всичко на чалга да обърнат!
Rammstein... каквото и да направят, остават си Rammstein.
Тилл много изморен изглежда Някъде беше казал, че на 50(2013г.) ще се пенсионира, та такива като мене, дето още не са ги гледали и утре ще имат неизвинено отсъствие от концерта, трябва да побързат.