Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фото базар - Видео техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 купувам sony fx1
Автор: metrovlak   
Дата:   10-03-11 20:29

очаквам предложения

Отговори на това съобщение
 Re: купувам sony fx1
Автор: mezzo   
Дата:   10-03-11 23:03

Тези обяви станаха на мода [smilie25]

Автор: neikon   
Дата:   11-03-11 13:41

3400

Дата:   11-03-11 20:47

колеги,аз не съм професионален фотограф,въпреки това си позволявам да ви нарека така, все пак сме в един форум.Аз съм хореограф и камерата ми трябва за да снимам концерти на ансабъла и турнета в чузбина.Не става въпрос за сватби и за някакво възвръщане на инвестицията. Наясно съм с търсенето и предлагането както и с цените у нас и в чужбина.Затова се надявам на разумни предложения.Мога да заявя,че съм изключително сериозен човек.С уважение към всички във форума!!!

Автор: gmir   
Дата:   11-03-11 21:50

с тази камера ще имаш проблеми по митниците.Няма достатъчно широк ъгъл а конвертора е доста скъп. Снима на касети и не дай си боже да изгубиш записана касета ! Камерата е 3 лукса, няма пълно HD, а на теб ще ти свърши същата работа и наполовина по-евтина и то нова. Например panasonc hdc-SDT750EP 1.4 лукса или по-стария модел 700

Дата:   11-03-11 23:10

Приемам с благодарност всични съвети особено от хора които разбират от тази материя. Както написах по горе не съм професионалист,въпреки,че снимам с видеокамери повече от 15 години.Много ми се иска да е камера която снима на твърда памет AVCHD формат независимо дали ще бъде sony или panasonic.Все пак трябва да се съобразявам и с парите с които разполагам,знаете, че не е само снимането.За този формат си трябват допълнително не малко пари за пост-обработка.

Дата:   11-03-11 23:40

Искам да добавя, че освен супер качествена картина с висока разделителна способност звукът трябва да бъде на същото ниво.Това което търся в момента и това което мога да си позволя не е най-доброто знам,но за сега това са ми възможностите.Тук не става и въпрос за някакъв дребнав пазарлък за 100 или 200 лева.Нито този който продава ще спечели кой знае колко,нито аз ще загубя толкова много.Говорим наистина за реални неща.

Дата:   11-03-11 23:55

точно обратно новите камери с карти са правени за по-малко обработка а касета са вече минало.За HD ще ти трябват или първи запис или HD касети дето струват 30-50 лв. а и ги няма. За добър звук изнесен отвън микрофон а не вградения.
Щом се занимаваш с фотоапарати - две три години са много за апарат а същото важи за камерите, още повече това им е първия HD модел. fx1 няма брояч на часовете.
[smilie6]

Дата:   12-03-11 00:01

Имах в предвид,че за AVCHD трябва по-мощен комп а и не всички програми го обработват.

Дата:   12-03-11 00:11

gmir,кокво ти е мненито за Panasonic AG-HMC41Е AVCHD PAL.Във форума видях,че се предлага една но за втора ръка ми се струва скъпа независимо,че пише нова.

Автор: Adno   
Дата:   12-03-11 01:34

gmir, при правилно съхранение и употреба магнитната лента все още е най-сигурният носител. Картите се губят по-лесно от касетите [smilie25] Заблуждаваш човека и с по-широкия ъгъл на цитираният от теб модел на Панасоник, а всъщност е обратно - Сонито има по-широкоъгълен обектив - при Sony FX1 той е с 35мм еквивалент : 32.5-390мм, а при Panasonic HDC-SDT750 - 35мм еквивалент: 35,0-420мм [smilie21]

Автор: bojiqgrym   
Дата:   12-03-11 03:00

андо ,остави gmir тъкмо се беше засили да се прави на компетентен пред слепите... а ти сега му обясняваш някакви цифри за ъгли [smilie18]
значи да не се снима на касетки защото може ли да се загубят , ей това е бестселър! никога нямаше да се сетя защо да не снимам на касетки[smilie18] значи за това я продава mezzo защото често си губи касетките[smilie18]
сега вече ми светна [smilie18]

Автор: ogy25   
Дата:   12-03-11 07:25

Като bojiqgrym!

Има немалък шанс да продължи да се сили, ако се редактират горните две мнения.
Докато не ги е прочел,де .....

Автор: 0506   
Дата:   12-03-11 16:03

Adno
[smilie3] не съм много съгласен с теб че касетата е най добрия носител все още.Отдавна не е така и не случайно фирмите правят нови технологии.Не случайно бягат от лентата и механиката[smilie25] [smilie21] А това че е с по-широкия ъгъл едната от другата е въпрос на аксесоари.

Автор: Adno   
Дата:   12-03-11 16:34

Да го кажем така - лентата е най-сигурният носител за съхранение на информацията. Все още не е измислен по-сигурен и надежден носител. [smilie21]

Дата:   12-03-11 17:36

Има само едно предложение.Надявам се да се повояват и други.Хубаво е все пак човек да има право на избор.

Дата:   12-03-11 20:40

[shtrak]

Публикацията е редактирана (13-03-11 10:10)

Автор: GNTvideo   
Дата:   12-03-11 21:57

Ако няма да се снима в HD e по-добър варианта с касетите. Също ако се прави архив MiniDV -то е по-добър вариант защото като си прехвърлиш материала в компа си оставяш касетата за архив.
При камерите с карти архива е голям проблем защото трябва да ползваш ДВД, а дисковете са много по-несигурни от касетите. После за обработката - наистина е много по трудна за AVCHD, при всички положения за да се редактира видеото трябва да се разкомпресира в по-лек формат за обработка, а от там вместо да се пести време се губи двойно повече.

Дата:   13-03-11 01:42

Ендлих,3Х
най после едно смислено мнение!
С жоро май се знаем от миналия век и май сме правили и некои нещица съвместно.

Сега към автора на темата - при мен има една
FX1 - на не повече от 30 часа, подробности само и единствено на лични.

Дата:   13-03-11 01:56

Не напразно писах че тези обяви са на мода. Пусни си подобна обява и си гледай сеира. Взема и аз да пусна една. "Чакам предложения......."
Колега като нямаш възможност що не пишеш каква ти е тя - кви пари си заделил за камера.Хем искаш даден модел - хем нямаш възможност да го купиш.Пиши търся камера до толкова лева и тва е.В такива теми се изписват фермани - без резултат.

Дата:   13-03-11 02:09

http://www.sony.bg/product/hdd-hdv/hdr-fx1#pageType=TechnicalSpecs
нямам нищо против камерата но си е стар модел 1440
ето нещо дето си има всичко само дето е с 1 цица.
http://eshop.uvt.bg/sony-hxrmc2000e-p-1088.html
за касетите - сигурни са /да не казвам колко са зависими от атмосверните условия/ а и мини двкасетките които започнаха да поизчезват от магазините.
Ще дойде време да няма на какво да се пуснат както vhs касетите в момента.
А и колеги като толкова сте компетентни дайте съвет кой от двата модела е за предпочитане защото и на мен ми предстои покупка
тази
или тази поевтината

Това си го копвам,за да показвам на по грамотни клиенти на кво нещо могат да налетят ако не слушат.......

Дата:   13-03-11 10:48

mezzo,моите уважения към теб но не си прав.Когато съм пуснал тази обява мислиш ли,че незнам на каква цена се продават тези камери и не съм си направил сметката.Естествено,че например с 1000 лева не съм тръгнал да купувам камера за 4000.Знам цената и на твойта камера,не е проблем да я купя.Мога да дам и повече.Имах в предвид,че в момента немога да дам 10000 лева за нова.В крайна сметка въпроса е да намеря добра камера на добра цена.Все пак тук не е магазин където неможеш да коментираш цената.Следя от месеци форума по тази тема и не съм пропуснал нито един коментар.Не се познаваме лично и все пак е желателно да имаме някакво уважение един към друг.

Автор: rumenkolev58   
Дата:   13-03-11 11:30

ЩО не си гледаш хореографията и да си наемеш професионален оператор да ти свърши работа.Но в тая ненормална държава който не му е работа с това се занимава!

Автор: roko_san   
Дата:   13-03-11 11:36

Наистина си е нова,свалил съм цената на 3800лв. но я предлагам с карта 32гб. т.е спестяваш 650лв. прецени си сам дали е изгодно

Дата:   13-03-11 12:47

[smilie18] Без коментар. Само мога да ти помогна за темата да е по-нагоре.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР