Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Базар - Компютри и Лаптопи
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Продавам/заменям гейм лаптоп
Автор: popodopolo   
Дата:   03-03-11 15:12

Заменям /за по слаб+доплащане/ геймърска машина ACER ASPIRE 5738ZG
CPU:Pentium Dual Core T4500 2.3GHz
RAM:3Gb DDR3
VGA:Ati Mobility Radeon HD4650 1GB
HDD:640Gb
15.6"LED Backlight (1366x768) TFT!Има 4 бр. USB,HDMI!
Лаптопа е закупен на 19 януари 2011 година за подарък и е с оставаща гаранция до 19 януари 2013 година!
Пълен комплект,кашони,опаковки и т.н.!Слюдите на капака и дисплея все още си седят защото не се ползва!
Най новите игри като Call of Duty и NFS вървят гладко на максимална резолюция!Батерията кара 3 часа и 20 минути!Ползвана е само веднъж за проба като през това време постоянно бях в нета!
Заменя се за по-евтин лаптоп с процесор единственно на Интел и камера!Рам паметта и харддиска не са от кой знае какво значение за мен!
Държа и да има остатъчна гаранция,да не е отварян и т.н.!
За връзка ЛС,0888153557!
Ако някой иска снимки ще направя и ще пратя но пак казвам,нито една слюда не е свалена от лаптопа!Работил е 5 часа от датата на покупка до днес!
Ако някой попита каква е причината за продажбата на нов лаптоп-ами странно но не разбрах че е без камера!И сега дъщеря ми стачкува а дефакто беше подарък за рожденният й ден!
Ето и тест на същия лаптоп само че с малко по слаб процесор:
ревю

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам/заменям гейм лаптоп
Автор: charger   
Дата:   05-03-11 10:34

Просто купи и една фешън уебкамерка и всичко е наред :)Ем може и да я откачаш когато не желаеш да я ползваш :)

Автор: bobihot   
Дата:   05-03-11 12:24

С вградената ще може да я зяпа и без тя да знае...[smilie10]

Дата:   05-03-11 18:25

bobihot ,живея в 21 век!А ти???[smilie10] [smilie10] [smilie10]
Ставаше дума за дъщеря ми?Какво имаш предвид "да я зяпам без тя да знае"?
Дано нещо си сбъркал че иначе ти излизаш човека с най-сбърканото мислене!
Ебаси майката,що пишете идиотщини бе хора....[smilie11]

Автор: Suggs   
Дата:   06-03-11 21:29

Евентуално цена за продажба?

Дата:   07-03-11 09:20

830 лева!

Автор: Suggs   
Дата:   07-03-11 09:46

popodopolo написа:

> 830 лева!

Не, мерси [smile] .

Публикацията е редактирана (07-03-11 09:56)

Автор: bobihot   
Дата:   08-03-11 13:43

Здравей,
Имах в предвид, че не виждам смисъл видеокамерката да е вградена, освен ако не искаш да гледаш непрекъснато събеседника по скайпа- аз съм с външна и я махам. Може би сега децата искат да се гледат непрекъснато.
Като е с допълнителна видеокарта наистина хаби повече батерията и ако не трябва за 3Д няма смисъл.
На този нотбук му е хубавото, че като е геймърски му е бързо 3Д-то и може да се използва за инжинерно 3Д проектиране и презентации в машиностроенето, архиктектурата; 3Д анимации и други такива.
Не знам какво сте се влюбили в тези интел, но маркетинг..

Дата:   08-03-11 20:07

Ами за едно 12 годишно момиче явно има смисъл тая камера щом не се докосва до чисто нов лаптоп!Именно липсата на вградена камера е причина за замяната/продажбата/!
Найстина е бърз!Батерията веднъж е ползвана,споменавам го пак-браузване в нета-3.20 минути!Повече не съм я слагал а и не се ползва лаптопа!Не е ваден повече от 10 дни!
Идея си нямам за споменатото 3Д но с тая карта/ДДР3/ и тоя процесор лаптопа лети с новите игри...
А Интел си е интел!Особенно за лаптоп!Домашният ми комп е с АМД 4800+ и съ много доволен ...
Но за лаптоп....не знам,никога няма да си взема лаптоп с АМД!Същият Аспайър чисто нов с АМД държи 55-60 градуса ....
Това убива фините спойки,мори и батерията!Поне така ми го обясняват хора запознати с това!Не насочвам никого към даден процесор!Просто за себе си съм си казал :само Интел!

Автор: Molvitz2   
Дата:   09-03-11 01:49

Ти на това ако му викащ геймърска машина...[smilie10]

Дата:   09-03-11 09:05

За парите си е повече от геймърска!Като си "разбирач" дай да видим какво "по-геймърско" ще вземеш за тея пари?
Или и на теб ти е студено и цял ден висиш пред монитора и се чудиш къде да "блеснеш"?
Там в първото ми мнение има нешо наречено ревю!Отвори и ако можеш да четеш погледни на Д Марк теста!Ще ти го подаря ако намериш лаптоп за тея пари и с този резултат!
[beer] [beer] [beer]

Автор: A400   
Дата:   09-03-11 12:11

Аз имам същия лаптоп... и съм си много доволен от него. Само дето оригиналната конфигурация е с 4ГБ Рам. и на лепенката на ревюто се вижда.

Дата:   15-03-11 11:07

[cool]

Дата:   18-03-11 17:41

Страхотен за тежки програми изискващи мощна видеокарта и силен процесор!Заменя се за по-евтин с камера!!!

Дата:   21-03-11 17:43

810 крайна цена!

Публикацията е редактирана (22-03-11 17:41)

Дата:   25-03-11 16:23

[cool] [cool] [cool]

Дата:   31-03-11 08:03

Няма друга машина с тези показатели на тази цена!Голям хард и ДДР3 на видеото,здрав процесор,перфектно за игри/а някой казват и видеообработка[shtrak] /

Автор: dimitar_stoykov   
Дата:   01-04-11 01:07

Човече, имаш големи проблеми и те не са в лаптопа ти. Знаеш ли колко малко са тези 12-годишни, които имат щастието да им купят нов "геймърски" лаптоп? А колко от тях ти се тръшкат, защото нямал виждаш ли камера? Имаш проблеми със възпитанието на децата си и за това не ти е виновен никой от форума. От друга страна, да беше питал малко преди да купуваш? И макар да е късно ще ти го кажа аз: Никога ама никога не купувай ЕЙСЪР, който и да е модел! Точка. Иди във всеки сервиз и питай и ще ти се отговори и отговора ще е само един: Пълно е със скапани Ейсъри, от 10 лаптопа в сервиза - 5 са ейсърски. Толкова - няма кой да ти даде друг освен ако не е пак Ейсър - а ако е друг - ти ще трябва да доплащаш, не той. И не на последно място - наясно ли си колко е опасно това: 12 годишен наивитет от женски пол със скайп и камера???!!! И за това питай, че да не се озъбиш един ден и да те дават по телевизията....въобще не живееш в 21 век.

НЕ приемай всичко това за заяждане, даже е много приятелски. И ако причината която декларираш е наистина такава, вземи си изтрий обявата и обясни на дъщеря си, че скромността краси човека, че в реалния живот никога няма пълно щастие и т.н.

Публикацията е редактирана (01-04-11 02:47)

Дата:   01-04-11 09:42

Радвам се че не пойска и някой лев за консултацията!Ти си за гадател колега!
Това че се опитвам да угодя на децата си не ме прави по-лош родител от тебе!Също така не си ти човека който ще каже дали имам проблем със възпитанието на децата си!Нито ме познаваш,нито познаваш децата ми тъй че някакси не върви да ми говориш за възпитание!Имал съм възможност,купир съм й!Ако не друг ще и взема!
И между другото пак ще е Ейсър!Върви и ти попитай по сервизите/Ейсър с Интел/!Не мисли че не съм се интересувал относно здравината!
А за найвитетите....по добре със скайп и камера отколкото с цигара и наркотици!Поне според мен/макар че според теб не живея в 21 век[smilie3] /
Не приемам това което си написал за нищо друго освен за твой среднощен импулс да съчиниш среднощна "лекция" в 01.07 часа,и отново да я редактираш в 02.47 часа защото може би си пропуснал нещо!
Не е това начина за бягство от скуката и безсъните нощи[smilie8]
пп.Дано след написаното си успял да дремнеш спокойно[smilie24]
И другият път да си купиш Ейсър с Интел![cool] [cool] [cool]

Автор: dimitar_stoykov   
Дата:   02-04-11 13:16

Не драги, излиянията ми бяха единствено провокирани от твоя пост No.4 в тая тема дето почти напсува потребител, който допусна че може би искаш да наблюдаваш дъщеря си какво прави докато теб те няма. Да, това става, има си съответен софт за тази цел, както и софт за контрол на достъпа, все неща, които са в унисон на това какви опасности крие интернета като среда за общуване именно в 21-вия век. Няма нужда да псуваш и мен, щото независимо, че не се познаваме ти казвам нещата право-куме-та-в-очи. Наясно съм и с манталитета български -> "аре бе к'ъв си ти да ми даваш акъл за това или онова и да ми казваш как да дишам". Като не желаеш чуждо мнение, не натрапвай разбиранията си във форум, остави ги за в семейството си. Един ти казва най-приятелски "сложи и външна камера" - оу, сакън, моето дете не може така. Други ти казва: "не и слагай камера, че от всеки ник нейм дебне педофил" - по-добре това от колкото да пуши и да се боцка. Не, не е по-добре драги - ако пропуши и се пропие може и да спре когато осъзнае или разбере, ама пораженията на психиката, които могат да нанесат разни извратеняци - ще си ги носи цял живот. Не гледа ли Карбовски преди няколко седмици??!!

Никой не ти мисли зло с тия си съвети, точно обратното. В желанието си да и угодиш ( често пъти криворазбрана обич ) може да и навредиш много. Казвам ти го като баща на три такива 7,12,16 годишни и знам какво ми коства да ги предпазвам.

Айде успехи в продажбата или замяната. Take it easy! No offence.

Дата:   07-04-11 08:12

Съжалявам,дори за миг не съм си помислял да псувам и нагрубявам някого,особенно в публичното пространство!Да!Манталитета ни е такъв!Единия дава акъл,другия пък казва "Абе къв си ти бе" и т.н.!
Но с тези писания темата се скапа!Пуснах я просто да си заменя или продам лаптопа а се изроди в нещо......и аз не знам как да го нарека!
Един ме съветва камера да взема,друг ме съветва какво да направя....Абе хора,аз си продавам лаптопа[smilie11] [smilie11]

Цената остава 810 лв. или замяна за машина с ИНтел процесор и камера!

Дата:   16-04-11 00:44

[beer]

Автор: dreamitko   
Дата:   16-04-11 23:41

Имам чисто нов лаптоп GIGABYTE, но и аз не съм го ползвал- исках друг. Ако се интересуваш ми пиши. Иначе като характеристики трябва да го погледна обстойно, а това което знам е "черен антрацит" :)) . Има камера и микрофон.
Лека.
П.П. модела е W466U

Дата:   04-05-11 18:04

Хайде,готов съм да чуя всяко едно предложение за замяна!
Цената е 770 лв.

Автор: teleskop   
Дата:   06-05-11 19:22

:) Намесвам се в темата защото прочетох добра дума за Ейсър. Такава явна неправда не мога да отмина :)

На моя Ейсър му гори два пъти хард, потъмня екрана и то на места, изгоря му пиксел, клавиатурата се повреди и я сменях, загрява като печка, шумен е, напукаха му се пантите и то при положение че почти не се мести от бюрото, бутончетата за WiFi нещо запецват, трудно му се вади батерията защото заклинва някъде.

А да, иначе беше много мощен. На числа го докарваше много. То бяха видеокарти, хард, рам, процесор... 2200лв на вятъра...

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР