Автор: dimitar_stoykov
Дата: 02-04-11 13:16
Не драги, излиянията ми бяха единствено провокирани от твоя пост No.4 в тая тема дето почти напсува потребител, който допусна че може би искаш да наблюдаваш дъщеря си какво прави докато теб те няма. Да, това става, има си съответен софт за тази цел, както и софт за контрол на достъпа, все неща, които са в унисон на това какви опасности крие интернета като среда за общуване именно в 21-вия век. Няма нужда да псуваш и мен, щото независимо, че не се познаваме ти казвам нещата право-куме-та-в-очи. Наясно съм и с манталитета български -> "аре бе к'ъв си ти да ми даваш акъл за това или онова и да ми казваш как да дишам". Като не желаеш чуждо мнение, не натрапвай разбиранията си във форум, остави ги за в семейството си. Един ти казва най-приятелски "сложи и външна камера" - оу, сакън, моето дете не може така. Други ти казва: "не и слагай камера, че от всеки ник нейм дебне педофил" - по-добре това от колкото да пуши и да се боцка. Не, не е по-добре драги - ако пропуши и се пропие може и да спре когато осъзнае или разбере, ама пораженията на психиката, които могат да нанесат разни извратеняци - ще си ги носи цял живот. Не гледа ли Карбовски преди няколко седмици??!!
Никой не ти мисли зло с тия си съвети, точно обратното. В желанието си да и угодиш ( често пъти криворазбрана обич ) може да и навредиш много. Казвам ти го като баща на три такива 7,12,16 годишни и знам какво ми коства да ги предпазвам.
Айде успехи в продажбата или замяната. Take it easy! No offence.
|
|