Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Базар - Компютри и Лаптопи
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ПРОДАДЕН неработещ Acer Aspire 5570Z за части
Автор: ivoet   
Дата:   16-10-12 17:06

Продавам Ейсър 5570Z за части, целият, само харда съм извадил и го ползвам като външен. Лаптопа не се включва. Дълго време ми беше зор да го подкарвам и натисках като луд докато се включи. Сега не може хич да тръгне. Иначе работеше нормално. Има и други забележки - левия бутон под тъчпада, както и самият тъчпад са изтъркани, особено бутона. Клавиша надясно се вади лесно, SPDIF (или както се нарича) входа (изхода за колони или слушалки) или по-скоро металната част отвън липсва, понеже веднъж се спънах в кабела на включени към него колони, но въпреки това кабелите включени там си работят и не "хлопат" Параметрите му са CPU: Intel® Pentium® Processor T2080 (1M Cache, 1.73 GHz, 533 MHz FSB;
- Дисплей: 14.1 WXGA Acer Crystalbryte LCD;
- Видео: Intel GMA 950;
- Оперативна памет: 2x1gb DDR2;
- WLAN: 802.1 b/g;
- HDD - не се продава.

Колкот' дадете за него, добре е дошло [cool] Искам да се отървам, а на някой може да му върши работа за чаркове. [cool]

Отговори на това съобщение
 Re: Неработещ Acer Aspire 5570Z за части
Автор: pavlo03   
Дата:   18-10-12 01:46

предложил съм цена на лично съобщение

Re: Неработещ Acer Aspire 5570Z за части
Автор: ivoet   
Дата:   18-10-12 14:24

Благодаря за интереса и офертите, лаптопа е продаден.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР