Автор: Redhorn
Дата: 27-03-12 07:59
Поздрави на всички съфорумници,
Продавам iPod Touch-4 Generation 8GB !
И на теория и на практика,апарата е неразличим от тези в магазина. Купен е в края на 2011-та от Холандия ( магазин - MEDIA MARKT ) като още при разопаковането му е поставено качествено защитно фолио - Anti-Glare (Belkin) на самият Touchscreen както и защитен Hardcase с тапи (SwitchEasy - Nude) на задната страна.
iPod-a, както и всичко останало от аксесоарите в комплекта е ползвано изключително грижливо и внимателно около 10-на пъти.Без каквито и да било козметични, хардуерни или софтуерни забележки !!!
Комплекта включва:
1. iPod Touch-4 Generation 8GB
2. Слушалки, оригинални (Apple)- НОВИ и неразпечатани!
3. 2-ва зарядни, оригинални кабела (Apple) единият от които е НОВ и неразпечатан!
4. Твърд защитен протектор за задната част на апарата на марката SwitchEasy, model – NUDE + 2-ва комплекта тапи, 1-ният от които е НОВ и неразпечатан!
5. Оригинален адаптер на Apple за зареждане от ел. мрежа в ПЕРФЕКТНО състояние.
6. 2-ва броя защитно фолио- Anti-Glare на марката Belkin както и НОВA,неразпечатана полираща кърпичка.
7. Стилен,компактен и твърд калъф от набук с фиксиращ магнитен клип и Durable Water Repellent (DWR) - водоустойчив на дъжд !
Както и платени апликации на стойност около 20$, свързани с подобряване качеството на камерата, аудио еквалайзери и прогноза на времето (Weather App)
Всичко описано по-горе се продава с оригиналните кутии и опаковки !
Мисля,че е абсолютно излишно да описвам, кое колко пари ми е струвало.
Цената на целият комплект (iPod Touch-4 8GB + аксесоарите към него) e 300 лева и не подлежи на никакъв коментар. Всичко върви заедно,продава се целият комплект !
За сега предпочитам да не го изпращам по куриер. Апарата и аксесоарите към него се намират в град Русе.
За тези които проявяват интерес, мога да изпратя по E-mail или Skype абсолютно подробни и качествени снимки с висока резолюция или да направя конкретни такива по тяхно желание,но мисля,че подробен оглед на място би билo най-добре и за 2-те страни.
За връзка с мен:
E-mail: alex75trb@yahoo.com
Mobil. 0884/942-656 - Алекс
|
|