Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Базар - GSM техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам SAMSUNG GT-S5230
Автор: petar.doynov   
Дата:   09-12-11 14:54

Продавам Samsung GT-S5230, цена 120 лв.
Телефона е отличен - няма никакви повреди, върви с 1GB карта памет, а бетерията му издържа над 9 дена с над половин час разговори.
Освен снимката на телефона помествам и снимка от последната брушура на Jeff, че не ми се спори относно цената на апарата - изложеният Самсунг е базовата версия, Samsung S5230, а моят е с по-бързия видеопроцесор, затова и версията му е ознаменувана GT-S5230, т.е. цената му е над тези 200 лв. в изрезката. Аз не продавам телефон с договор с Виваком, за да пише накой, че цената му е 20 лв. - който иска кодиран телефон за 20 лв. с месечен договор от >30 лв. да заповяда в Jeff :)))
И последно - цената на телефона е окончателна - продажбата не ми е спешна, просто ми трябва телефон с 2 sim карти, затова... но пък мога да почакам, докато батерията му започне да държи по 6-7 дена и да му смъкна от цената...
[smile]

Продажба -> СТАРТ!

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам SAMSUNG GT-S5230
Дата:   09-12-11 15:23

Ето линк към снимките на телефона :
http://dox.bg/files/dw?a=839c5b0dba

Re: Продавам SAMSUNG GT-S5230
Дата:   26-05-12 02:54

110 лв. [smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР