Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Базар - GSM техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Купувам: Nokia 5800 XpressMusic - Купена!
Автор: kingsix   
Дата:   14-10-10 21:01

Държа да е пълен комплект - кутия, дискове, кабели, книжки, стилуси, хендсфрий. Задължително да има документи за произход - оригинална гаранция, където да може да се провери серийният номер на телефона. Плюс е ако в комплекта има оригинален калъф, tv-out кабел или поставка за бюро. Може и замяна за N78 пълен комплект - кутия, кабели, хеднсфри, дискове, книжки, изтекла гаранция(пазя я), запазен външен вид без дълбоки драскотини и 50лв от мен.

Да няма дълбоки драскотини по дисплея и стъклото на камерата, да няма пукнатини и други дефекти, които предполагат лошо изтърване и да е със сравнително запазен вид.

Обявата важи само за София.
Цена: 200лв.

За контакти: лично съобщение или 0888 54 00 82 - Георги

Отговори на това съобщение
 Re: Купувам: Nokia 5800 XpressMusic
Автор: elrisha   
Дата:   14-10-10 21:05

[smilie7] уф,човек да не пусне обява начи![smilie21]

Автор: rainbow_   
Дата:   14-10-10 21:12

Знам едно място от където можеш да си го купиш точно по описанието. По-точно са няколко места...

Мтел, Вивател, Глобул ето ти най-разпостранените :) Сигурна съм, че си ги срещал по улиците тези магазинчета :)
Всичко ще е точно по-описанието ти освен цената де...

Автор: kingsix   
Дата:   20-10-10 20:07

Купена :)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР