Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 Движение за непорочност в САЩ
Автор: Stoychev   
Дата:   24-09-08 18:31

В Америка бързо се разраства Движението за непорочност, съобщава The Times. Това са момичета, които дори не желаят да се целуват. Не и преди сватбата!

Една от тях е 22-годишната Лорън Уилсон. Тя е красавица с дълги копринени коси и лукава усмивка, но съвсем не е съблазнителка.

В своя град - набожния Колорадо спрингс, тя е нещо като кумир.

Уважават я за нейната добродетелност. Тя не само че е запазила девствеността си до първата брачна нощ, но и дори не е позволила на съпруга си да я целуне, преди да се врекат пред Бога.

Първата им целувка се осъществява по време на бракосъчетанието им след изричното позволение на отчето.

Жени като Лорън не са рядкост в САЩ. Твърди се, че всяко шесто момиче на възраст между 12 и 18 години е дало "обет за целомъдрие".

Някои дори носят сребърен пръстен, символ на чистота във всички сфери на поведението.

Момичетата от Движението имат дори свои кумири. Напр. поп групата Jonas Brothers, състояща се от трима братя. Разбира се, девствени.

Страх ни е да си помислим какво мислят тези хора за Бристол Пейлин - 17-годишната бременна дъщеря на Сара Пейлин, но със сигурност горещо съчувстват на родителите й.

Движението за непорочност организира и свой бал.

Под звуците на музика от холивудски филми, хванати за ръце, те се събират пред дървен кръст и дават своя обет за целомъдрие.

Учудваща е липсата на противоречия у тези момичета. Те не се опитват да изклинчат от училище и дори не се опитват да лъжат родителите си. С две думи - те са прелестни.

Стряскаща е обаче невиността на родителите им.

Един военен лекар, водейки двете си дъщери за ръка, се опита да обясни, че вирусът на СПИН е толкова силен, че може да проникне в тялото и през презерватив.

За момента Движението няма достатъчно история, за да се прецени дали браковете на тези млади хора са по-щастливи.

Периодът на ухажване при тях обикновено е кратък и бащите имат последната дума в решението за брак.

dnes.bg

Ми какво, не е зле... [smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: Движение за непорочност в САЩ
Автор: asahi   
Дата:   24-09-08 18:33

Извращения секакви се наблюадват по земята.

Re:
Автор: Coincidentia   
Дата:   24-09-08 18:59

Всичко има навсякъде, особено пък там, ама скоро пък имаше една статистика за падането на средната възраст, на която си губят девствеността девойките и май вече го бяха докарали до 15 [smilie8]
Така че като цяло хич не са по-невинни от другаде, даже напротив [smilie19]

Та, нещо от рода - на всяко действие има противодействие [smilie7]

Автор: nodoubt   
Дата:   24-09-08 19:15

абе стойчев , първото ти име да не е Amigo [smilie11] [ezik]

Автор: trace74   
Дата:   24-09-08 19:29

Очаквам бум на разводите в Колорадо спрингс.

Автор: alsash   
Дата:   24-09-08 19:30

то всичкото по хората ходи.....[smilie2]

Re:
Дата:   24-09-08 19:32

nodoubt [smilie18] [smilie24]

Ама така де, няма сами да се бъхтим да си търсим новините я, а като титулярът нещо странно липсва... [smilie7]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   24-09-08 19:41

американски простотии [smilie23]

Дата:   24-09-08 19:42

пуснете нещо за колайдера [smilie21]

Re:
Автор: danbi   
Дата:   24-09-08 19:48

Прекаления светия и Господу не е драг

Дата:   24-09-08 19:54

IvoZafirov-ски простотии [smilie23] [ezik]

https://photo-forum.net/static/forum/2008-09/wvqu7040.JPG

Дата:   24-09-08 19:58

таз от америка , ама латинска [smilie3]

Дата:   24-09-08 20:07

Абе, аз отвсякъде ги приемам, стига да са ми едни такивички... напращели [smilie7]

https://photo-forum.net/static/forum/2008-09/sbgx1498.JPG

Автор: Vinsent   
Дата:   24-09-08 20:12

Ясно, къфто съм си непорочен, шъ съ места в САЩ! [smilie8]

[beer] [beer] [shtrak] [beer] [beer]

Дата:   24-09-08 20:52

Коинси, кво искаш да кажеш батка?

Би ли отрекъл, че американците като цяло са едно от най-болните и извратени общества, както и това, че едни от най-големите малоумия се случват там?

М?

Автор: Moonchild   
Дата:   24-09-08 21:02

Пълен bullshit. Показност....

Автор: Императорът.   
Дата:   24-09-08 21:46

Перверзнички.

Дата:   24-09-08 21:49

IvoZafirov, батка, заяждам си се [smilie19]

Като цяло ЦЕЛИЯТ СВЯТ ВИНАГИ СИ Е БИЛ ИЗВРАТЕН (в зависимост кое минава за такова), точно там се случват и неща, които се случват навсякъде, нямат си някакво уникално зло, което да не се случва другаде (ще ми е интересно някой да може да посочи малоумие, което да е уникално неповторимо за света), но обратното - по останалата част от света се случват най-големите малоумия, като достатъчно е да се споменат само думичките НАЦИЗЪМ/ФАШИЗЪМ/КОМУНИЗЪМ [smilie23]
А това, че те явно не се смятат за малоумия от подозрително много хора, за мен говори за самите тези хора.

Иначе, каква е основната движеща сила на американофобията не би трябвало да е далече от акъла на всеки притежаващ го, предполагам аз [smilie8]

Автор: kirilius   
Дата:   24-09-08 22:05

Докторът към пациент:
- Значи страдате от сексуални извращения?
- Напротив, докторе, наслаждавам им се.

[smilie6]

Автор: мара   
Дата:   24-09-08 22:45

на една такава господ и обещал чифт големи бели криле. тя възрадвана го попитала: господи, ангел ли ще ме правиш?
той отговорил: не, чедо - гъска[smilie5]

Дата:   24-09-08 22:51

Абе, имаше и един доста по-вулгарен виц за монахините, които трябвало да си измиват прегрешилите части от тялото, ама и не се сещам точно как беше, а и хем ми се струва, че на Мара най би й прилягало да го каже, ако го знае [smilie8]

Автор: мара   
Дата:   24-09-08 23:06

ми една каза, че ако предната си измие гъза в тая вода, тя отказва да си плакне устата[smilie7]

Дата:   24-09-08 23:15

Коинси, заяждай си се ти

"Иначе, каква е основната движеща сила на американофобията не би трябвало да е далече от акъла на всеки притежаващ го, предполагам аз"

е няма и как да предполагаш друго като си се поамериканчил. Излез от това УЕСА малко и ще разбереш, че основната движеща сила зад американофобията са си самите американци.
Аз не съм американофоб. Даже бях -фил навремето ама след всичките простотии, които забъркаха за 17-18 годинки е нема начин да са ми любимци.

Смешно е един кандидат президент да обяснява на някой фермер от затънтените краища на Монтата как най-големия му проблем (на фермера) е световния тероризъм и как той (кандидата) като станел президент щял да го унищожи. Същия тоя фермер дето сигурно едва ли различава Джорджия от Грузия аплодира бурно горния кандидат и се съгласява, че най-големия проблем на фермерското им общество в малкото градче (Бют например)е световния тероризъм. Еми кажи ми как да не се присмиваш на такива хора? Дето на свичкото отгоре живеят и в измислена икономика дето се крепи на гърба на останалия свят. Ама нищо, то както е тръгнало съвсем скоро и американците ще си сипват бензин за 2 долара на литър и тогава ще ги питам кво мислят за световния тероризъм и съгласни ли са малоумното им правителство да похарчи незнам си колко милиарда за военни операции срещу други страни. Ей така. за кеф.
А пък най-интересно ще стане, когато китайците разберат, че досега са карали само на гарнитура и си поискат от основното ястие.

[smilie3]
[beer]

Автор: stormfx   
Дата:   24-09-08 23:24

Шибани лицемери [smilie23]

Дата:   24-09-08 23:32

А баш за това ставаше въпрос, Маре [smilie18]

IvoZafirov, доста са ти бегли впечатленията с какво се занимават хората в предизборните кампании, точно икономиката ги вълнува, което си е съвсем нормално.

Ама всъщност не съм тръгнал да убеждавам някого в нещо, но с тези ти примери абсолютно по никакъв начин не показваш какво най-голямо малоумие се случва там... и особено ми е много интересно какви ли са многоумията, които се случват по останалия свят, когато става въпрос за политически кампании... примерно как точно е многоумно тук [smilie11]

А тези идеи кой на чии гръб живеел са дълбоко абсурдни... всъщност как тогава ти можеш да обясниш разликата, която се натрупа между България и Румъния за няколко години, хм [smilie11]

Ама пак - всичко това изобщо няма връзка с безсмислените твърдения по-горе и те очевидно си остават резултат от някакви смахнати причини...

Абе, дивотии съм тръгнал да пиша и аз, тук просто не се появи някакъв смислен казус, за който да се хвана, само неясни общи приказки [smilie25]

първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.