Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Свобода, а не страх
Автор: Stoychev   
Дата:   23-09-08 22:58

Голямо движение от хора и организации призовават всеки да се присъедени към европейкия ден за протест срещу тоталното наблюдение от страна на правителствата и бизнеса. На 11 октоври 2008 във всички европейски столици по едно и също време ще бъде дадено началото на събитията и протестите под наслов "Свобода, а не страх". Мирни действия за една по-човешка Европа.

svobodata.org

Отговори на това съобщение
 Re: Свобода, а не страх
Автор: Stoychev   
Дата:   24-09-08 15:42

Не мога да разбера как това не ви интересува. [smilie10]

Автор: d256h   
Дата:   24-09-08 15:54

Напротив, добре че отвори тема, това е много важно [smilie24]

Автор: cicomanco   
Дата:   24-09-08 15:54

Теб кво те интересува че че гледат?Гледай ги и ти!

Автор: ifoto   
Дата:   24-09-08 16:00

Да де,ама къде остава"личното ми пространство"

Автор: jivkojj   
Дата:   24-09-08 16:01

Първо в САЩ, после Европа накрая навсякаде. Но не ми се вярва до там да се стигне - това дето го мислят означава практически блокиране на интернет.
Иначе който има $$$$ - той поръчва музиката, така че нищо чудно. Естествено това и на пеленачетата е ясно, че е насочено всичко срещу хората и в интерес на чичко-паричковците. [smilie23]

ПС: Знам че в Германия има голям вой именно срещу Скайп, защото службите им не могат да го слушат. Мъчат се да го забранят, но засега организациите за защита на правата на хората уддържат. Въпроса е докога. [smilie23]

Автор: Mick   
Дата:   24-09-08 16:02

за жалост - протестите...ако променяха нещо... (еле пък в БГ) щяха да ги забранят...
и точно пък тази тема за наблюдението,където не можеш да и хванеш края...
а иначе съм оптимист [smilie24]

Автор: boink   
Дата:   24-09-08 16:02

тотално наблюдение от страна на бизнеса??? вас ист дас?

Автор: nsirakov   
Дата:   24-09-08 16:06

ifoto написа:

> Да де,ама къде остава"личното ми пространство"

в банята надали те гледат ;)

Автор: Coincidentia   
Дата:   24-09-08 16:06

Какъв всъщност е казусът тук, аз държа на свободата си предполагам повече от когото и да било тук, но не се сещам от какво точно трябва да изпитвам страх, за какво става дума - за това, че ни следят какви сайтове посещаваме, за да могат да ни пробутват по-лично насочена реклама ли [smilie11]
Че нали и без това ни пробутват реклама, какво по-лошо ще стане като е по-лично насочена [smilie10]

А идеята, че това е някакъв вид "Голям брат", който ще каже на жена ми, че излизам със секретарката, е смешна [smilie18]

Да де, ако има някакъв казус, интересно ми е да го видя какъв е [smilie8]

Автор: мара   
Дата:   24-09-08 16:47

хм...аз съм си съвсем свободна. най ми е хубаво кат знам, че ме гледат и ме слушат тия, дет требе[smilie5] ...кат у вица за оня, дет се обадил в контакта:"...и 2 кафета с коняк моля!" та на тоя етап и така, като са поставени нещата, мноо по-свободна се чувствам, ако си представя, че чуват всичките ми недоволства. и много по-доволна, че отнасят и псувните ми[smilie5] [smilie7] нека слушат, нек се учат!

Автор: d256h   
Дата:   24-09-08 16:55

Coincidentia, ми аз ще те захраня със смях..
Като изреве правителството, че има тероризъм и си гласуват луди кинти, от къде ще вземат парите - от бюджета, от теб.. това е достатъчно основание, да съм против, защото те отново няма да ме пазят а ще използват техниката за свои користни цели !

Re:
Автор: danbi   
Дата:   24-09-08 16:56

ами че те за какво са давали дупета тук и там, да станат 'правителство'?

Re:
Дата:   24-09-08 16:59

d256h, абе, кажете ми какво по-точно се случва, което да ни притеснява!? [smilie11]

Всяко правителство си има средства за подслушване.
Читавите правителства си ги използват по предназначение, мафиотските за користни си цели, НО как точно е застрашена моята лична свобода и от какво [smilie10]

Па бизнеси някакви, правителства, кажете за какво говорите бре!!!

Дата:   24-09-08 17:04

няма читави правителства.

Re:
Автор: danbi   
Дата:   24-09-08 17:04

Coincidentia, виж сега... не искам да те плаша но...

представи си, че нещо вземеш и се объркат, та ти дойде идея да правиш някакъв бизнес, без да включиш "наши хора" вътре. лошо, лошо момче!

или пък, представи си, че нещо си оплескал в работата си, или започваш да пречиш на този или онзи... и си бил достатъчно неблагоразумен да имаш любовница. ами нормално е жена ти да научи.
то дори и да нямаш любовница, пак е нормално жена ти да научи че имаш.

изобщо, методите за манипулация и управление на масите не са от днес. когато нямат никакви доказателства, пак става. но ако имат и най-елементарното доказателство, за което ти не подозираш... дори хората които ти вярват, ще се отдръпнат от теб.

а ти какво ще сториш? ще започнеш да слушаш, ето какво [smile]

Дата:   24-09-08 17:11

ми мене са се опитвали да ме изнудват 2-3 пъти...разбира се, не на мутро-държавно ниво...по-скоро роднински истории на прости стринки[smilie5]
ми не се поддавам. то аслъ..така бившият ми мъж щеше да разбере, че си чувам либовник...ма само ако не го бях известила предварително[smilie5]

Дата:   24-09-08 17:16

danbi, много филмчета за теории на конспирацията май гледате [smilie8]

Не че не съм дълбоко подозрителен спрямо доста неща конкретно в българските условия и връзката на правителството с мафията, ама става въпрос за някакви международни европейски дни и какви ли не шашми, които са по-скоро точно неправителствените организации да си пишат някакви активи и да си оправдават съществуването.

Примерно как ли са изнудвали Нокия да включва нечии "техни хора" в бизнеса... абе, изобщо много смахнати и неопределени неща.

Пак казвам - ситуацията с мафиотизацията на българското управление е съвсем отделна, ама тя какво общо има с неща, които правят от Гугъл примерно [smilie10] [smilie11]

Автор: alsash   
Дата:   24-09-08 17:49

Честити 100 години независимост, българи!![smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Natura   
Дата:   24-09-08 19:00

[smilie24]

Автор: alsash   
Дата:   25-09-08 10:52

https://photo-forum.net/static/forum/2008-09/plke4162.JPG
http://www.banksy.co.uk/indoors/images/oils/CCTV.jpg

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.