Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Без BBC в България
Автор: svetliocan   
Дата:   13-09-08 20:34

Радиочестотата на BBC World Service на англ. език в България повече не съществува и е заменена с чалга радио!!! Дори при комунизма и неговите заглушавания BBC на англ. език е присъствала и е била най-голяма опора на хората, които са искали да разберат истината - сега под претест, че няма предавания на бълг. език се премахва от БГ пространството. Мисля, че това е загуба за всички нас! Моля за вашите коментари, дано и за някакви протести....

Отговори на това съобщение
 Re: Без BBC в България
Автор: autosvet   
Дата:   13-09-08 20:37

Истината ... тя не е по радиото обслужващо британската постимперия. Не е и по СНН нито по алджазира, нито по останкино и т.н.

Автор: Marillion   
Дата:   13-09-08 20:37

А какво смятат от Комисията за регулиране на съобщения?

Макар, че знам как "работят". Имат една стая с диванче, в което полягват по обяд. Четът книжки в работно време, пият кафенца.... не е лесна и тяхната.

Пука им, че няма да се слуша BBC на инглиш. И без т'ва чалгата е на всякъде. Пък и който иска да слуша английски - да си ходи в Англия.

п.п. Да не говорим, че в моя регион напоследък не мога да хвана почти никакво българско радио. Само 2-3 са оцелели някак. Всичко друго е на турски. Мдам...

Автор: nsirakov   
Дата:   13-09-08 20:41

а аз се уплаших че няма да има Военно Въздушни сили.. пука ми за ББЦ... да си го слушат ингилизите

Автор: Amigo   
Дата:   13-09-08 20:41

радио не слушам от края на 80-те, а тв не гледам от края на 90-те [smilie19] [smilie19] за народа само чалга требе и турски маанета - това е пътят към просперитета и изграждането на ценности [smilie19] [smilie19]

Дата:   13-09-08 20:42

Autosvet - според мен Вашият постинг е нелеп и в духа на това, за което става дума в Задочните репортажи на Георги Марков!

Дата:   13-09-08 20:43

а да не би ББС-то да е върховната истина?! [cool] [smilie19] [smilie19] между другото и аз помислих, че става дума за българските ВВС [smilie5] [smilie5] то не, че има такива, ама... [smilie5] [smilie5]

Re:
Автор: NeDDRaG   
Дата:   13-09-08 20:48

И аз си помислих за Военновъздушните сили. Иначе според мен тези радиа вече си изпяха песента. Единствената полза от БиБиСи май сега ще е да слушаш английска реч, ако учиш английски.

Re:
Автор: тьма   
Дата:   13-09-08 20:49

и аз за ВВС си помислих, не че е далеч от истината[smilie2]

Дата:   13-09-08 20:52

Предаванията на BBС на англ. език винаги са били обективни, точно и ясно отразяващи събитията. Новините се слушат в цял свят и съмненията в тяхната обективност са минимални. Липсата на BBC в България намалява възможностите за обективна информация и допринася за специфичната пагубна атмосфера в страната.
Амиго - нямам коментар за това, което си помислил!

Дата:   13-09-08 21:00

svetliocan написа:

> Предаванията на BBС на англ. език винаги са били обективни,
> точно и ясно отразяващи събитията. Новините се слушат в цял
> свят и съмненията в тяхната обективност са минимални. Липсата
> на BBC в България намалява възможностите за обективна
> информация и допринася за специфичната пагубна атмосфера в
> страната.
> Амиго - нямам коментар за това, което си помислил!

Итака е и не е така. Специално за българия. Не можеш да загубиш нещо, което не си имал. Чуй три различни български радия и ше ти стане ясно какво е станало, много по-точно, много по-ясно и почти толкова обективно. Да, слушат се по цял свят, но на рдония им език. В българия я са го слушали я не 20-30 човека.

Дата:   13-09-08 21:00

Стига бе човек хората на МИ6 четат новини и това била обективната истина.

Дата:   13-09-08 21:05

А, освен това, БиБиСи го имаше само в софийския ефир, и то не навсякъде с необходимото качество.

Дата:   13-09-08 21:08

Колкото повече различни възможности за информация се представят, толкова по-добре...за тези, които могат да я разбират и ползват. За мен липсата на радиочестоти за BBC World Service, Deutche Welle и France еn Terre е много тревожен и симптоматичен признак,за липсата на реакции от бг обществото нямам коментар, а и за замяната на тези радиостанции с чалга такива - нямам думи! Вече започвам да се замислям дали няма конкретен план за действие за тотално опростачване на бг средата!

Дата:   13-09-08 21:10

svetliocan, чак сега ли загря, че има такъв план [smilie18] [smilie18] [smilie18] май доста години минаха в такава дейност [smilie3] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   13-09-08 21:11

обаче пък чалгаджийките вече почнаха да се правят на сериозни певици [smilie3] [smilie5] ще вземат да съсипят плана без време [smilie5] [smilie5]

Дата:   13-09-08 21:12

То ако ме питаш мене цялата чалга си е за забрана ама тогава ще стане нелегална и ще е много по-търсена и черноборсаджийство с касетки на лепа брена като през 88-ма направо.

все пак сме 21-ви век интернет е пред нас всеки си чете каквото му трябва и слуша кавото му трябва - кеф ти блогове, сайтове, агенции. Който търси намира.

Дата:   13-09-08 21:13

Amсgo, за всеки е ясно, че има такъв план, но чак такъв конкретен екшън план с действия, които и комунистите в тоталитарния период не са си позволявали - не знаех!

Re:
Автор: jivkojj   
Дата:   13-09-08 21:18

BBC - какво да кажа - новини и коментари от 51-я щат. Не, мерси! Като знам как извъртат манипулират по немската национална телевизия, а BBC са 100% по-зле от тях. Преди 20 год. може и да е било нещо читаво. "Чалга" може да се използва и за нарицателно, а не само на музика. Т.е. от "чалга" честотите са прехвърлени за чалга.

Автор: princess_Lia   
Дата:   13-09-08 21:19

svetlioscan [smilie24] Аз пък си помислих точно за ББС, но даже по-лошо - че сами са закрили българската станция като в Румъния! Въпреки че това, което става, не е по-добро...Мен даже ме понабиха нашите на 5-6 годишна възраст, защото бях казала в детската градина, че в къщи слушаме ББС и Дойче веле...[cool]

Дата:   13-09-08 21:19

svetliocan написа:

> Колкото повече различни възможности за информация се
> представят, толкова по-добре...за тези, които могат да я
> разбират и ползват. За мен липсата на радиочестоти за BBC World
> Service, Deutche Welle и France еn Terre е много тревожен и
> симптоматичен признак,за липсата на реакции от бг обществото
> нямам коментар, а и за замяната на тези радиостанции с чалга
> такива - нямам думи! Вече започвам да се замислям дали няма
> конкретен план за действие за тотално опростачване на бг
> средата!

Глупости! Който знае английски му пука за дойче веле и другите, щото не ги е слушал и има ги или не - все тая. По съшата причина и за слушащите другите. Не представяй едно радио, дето имаше слава в България главно заради това, че имаше емисии на български и там се появяваха някои от дисидентите. След 10 ноември никой почто не ги слуша. Те закриха САМИ емисиите си на български. А питаш ли се защо? 2 варианта - липса ня бюджет за емисии на български и евентуално за кореспонденти в българия и втория - няма за какво вечче да имат емисии на български. Не се опитвай да ни представяш ББС и другите като манна небесна за най-точна и най обективна информация - просто приличаш ня всички тези некадърници в парламента, дето от скоро ще станат 20 години ни казват, че само те могат и те са най-добрите, дето можем да изберем да ни управляват. Тревожния симптом е само в твоята глава, защото никой не ги слупа вече, та дори и не знае дали ги има или ги няма. А, между другото, явно и ти не ги слушаш, не само тях, а и други, щото като спря Свободна Европа, това го обявиха всички медии.

Публикацията е редактирана (13-09-08 21:28)

Дата:   13-09-08 21:24

Принцесата - първа дисидентка [smilie24] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   13-09-08 21:28

NeDDraG, славата на BBC World Service в БГ не се е дължала единствено на това, че е имала предавания на български. Много хора са слушали и слушат BBC на английски. До вчера и аз правех това, на слушалки в леглото.
Спирането на - мисля, Нова Европа, също беше тежък удар върху възможностите за получаване на инфо от различни источници в БГ. Възможнистите за обществен дебат и изразяване на независимо мнение в БГ спаднаха рязко....
За думите ти, че приличам на некадърниците в парламента - не мога да ги свържа с темата и нямам отговор.

Дата:   13-09-08 21:42

svetliocan написа:

> NeDDraG, славата на BBC World Service в БГ не се е дължала
> единствено на това, че е имала предавания на български. Много
> хора са слушали и слушат BBC на английски. До вчера и аз правех
> това, на слушалки в леглото.
> Спирането на - мисля, Нова Европа, също беше тежък удар върху
> възможностите за получаване на инфо от различни источници в БГ.
> Възможнистите за обществен дебат и изразяване на независимо
> мнение в БГ спаднаха рязко....
> За думите ти, че приличам на некадърниците в парламента - не
> мога да ги свържа с темата и нямам отговор.

Явно въобще не разбираш за какви оде реч. Всяко радио и въобще всяка медия си има своя политика. Ти се опитваш да кажеш, че ако няма ББС не снам, едва ли не ще настъпи апокалипсис. Но не е така. Първо - те също интерпретират информацията си от своя гледна точка. Второ. Излъчваше се само в София и то не навсякъде се хващаше качествено. Ами извинява, ама само това е достатъчно, да си помисля, че ревеш като детенце, на което са му отнели любимата играчк. А думите ти за "Възможнистите за обществен дебат и изразяване на независимо
мнение в БГ"
звучат доста глупаво. Защото тези "Възможнистите за обществен дебат и изразяване на независимо
мнение в БГ"
са не в БГ, а само в София и то не цяла София. А дали е независимо мнението - не съм сигурен че е така. Независимо то какво? Че не е анти или проедиаквоси ли, т.е. ориентирано против или спрямо възгледите на някоя наша политическа сила? Или. Те такова нещо независима медия няма. А и щом толкова искаш, винаги можеш пак да си го слушаш в леглото. А ако не знаеш как, това вече още повече прави спорни твоите изкавания, че са наисстина твои и безкористни.

Автор: Lalinda   
Дата:   13-09-08 21:51

http://www.bbc.co.uk/radio/

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.