Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Siesta
Автор: tnt   
Дата:   13-09-08 14:56

време е!
Дайте асоциации [smilie7]

Отговори на това съобщение
 Re: Siesta
Автор: tnt   
Дата:   13-09-08 14:57

моята най-често е тази

Автор: djogata   
Дата:   13-09-08 15:07

Ми ненам, аз се опитвам да си организирам уикенд в Женева и Гренобъл за следващия месец, та ровя из нета да видя какво точно мога да правя за 2-3 дена там - кацане в Женева в Петък на обяд, и връщане в Понеделник сутрин [smilie5] [smilie5]

Дайте някакви идеи около Женева или Шамони нещо интересно за гледане (ммм, да, Алпите - ясно, ама някое и друго красиво местенце, до което се стига с кола)?

[beer] [beer] [beer]

Автор: dtv   
Дата:   13-09-08 15:08

[smile]
твоята - като освобождение

моята , много приятни настроения ми докарва, сиестенски

иначе не ми припомняй, забравила съм какво е [smile]

Автор: Lalinda   
Дата:   13-09-08 16:59

djogata

Предлагам ти да се отбиеш до Анеси и езерото (ако не си бил натам), отлично място за прекарване на уикенда, също и за снимки.
Просто ще надмине всичките ти очаквания.
Монблан също е добра идея, но не и за уикенда, опашката за Иглата на Миди е много голяма дори през седмицата.

Можеш да прескочиш и до Евиан, или пък до езерото Бурже край Екс-ле-Бен (О, лак! ако си франкофон, си струва). Не познавам северната страна на езерото, пък и самото езеро не е кой знае какво, гледано откъм южната, виж Анеси е прекрасно място! Нощно време осветлението също е забележително, история, чудесна кухня, опитай фондю в някое от ресторантчетата над реката. В старата част на Евиан също има много добри места за похапване (опитай евианската тартифлет), пък и за снимки. По-надалеч също не е зле, например към Гап, и там се похапва чудно и обилно, а се появява и льо писту (провансалският боб).
Наздраве!

Автор: djogata   
Дата:   13-09-08 17:59

Лалинда, мерси [smilie5] [smilie5] [beer]

Мисля да си взема една кола под наем от летището в Женева, и да обикалям, колкото мога. Първо ще спя една вечер в Гренобъл, за да взема оттам сестра ми и после ще се разхождаме заедно в посока Алпите.

За жалост не разбирам нито дума френски, така че може би ще гледам да седя повече в Швейцария, те повече май кълват на английски [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: princess_Lia   
Дата:   13-09-08 18:20

определено [smilie18]

Автор: Amigo   
Дата:   13-09-08 18:51

те та тва му викам аз сиеста [smilie5] [smilie5] [smilie5]

https://photo-forum.net/static/forum/2008-09/vpfx1543.JPG

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.