Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Подочуто в парка
Автор: Lalinda   
Дата:   18-08-08 21:00

Та, преди няколко дни минавах през Борисовата градина и някъде около тенискортовете край Парк-хотел "Москва" бях застигната от двойка младежи, като девойката разпалено обясняваше (вероятно не само на спътника си, а и на целия парк, тъй като и аз го чух):

"Разбери ме, искам да купонясвам и едновременно да израствам духовно!"

И оттогава взех да се заслушвам наоколо и да улавям по нещо...

Ето днешния улов:

"Влизам сутринта в Гугъл на зелени изпражнения..." (млада майка към друга такава)

"Не я люлей така, че има страхова невроза, откакто падна от люлката, но като порасне, ще я уча да се катери по дърветата" (млада гласовита майка по анцуг и джапанки)

"А първия ден такава скука, че няма с кого да се скарам дори, и си купувам аз една биричка" (застаряваща брюнетка, изсушена от слънцето като скумрия на други две по-малко застарели (с вид на млади майки), но седнали на пейката срещу нея - между другото, сценката се разиграва на същата пейка като историята със зелените *** в Гугъл, но час и нещо по-късно)

"И аз му го казвам това, но той, както винаги, не ме чува" (разговор между блондинки пред един от храмовете край езерото)

"Ми, слагам и чушки..."

Останалото са най-вече подвиквания по деца (от типа на "Стефчо, излизай от водата, че ако се удавиш, ще те пребия от бой!", подочуто на един плаж в Ахотопол преди двайсетина години, хитово, и превърнало се в евъргрийн на майчината любов на плажа) и кучета...
[smilie3]

Щях да забравя и най-вълнуващото, заради което подхванах темата (чух го снощи, но ми е искаше да се понатрупа и друг екзистенциален материал):

"Какво е най-хубавото нещо, което ти се е случило в живота?" (момиче на около 10 г. на колело към момче на 7-8, също на колело, каращо до нея)
[smilie24]

Какво е?

Отговори на това съобщение
 Re: Всяка възраст с проблемите си (подочуто в парка)
Автор: brutas   
Дата:   18-08-08 21:08

е какво е [smilie8]

Автор: BOriSoFF   
Дата:   18-08-08 21:11

Какво е?

Автор: tnt   
Дата:   18-08-08 21:14

какво е? /глей ся как ши ни обвинят в емоционално недозрели типчета [smilie8] [smilie8] [smilie8] /

Автор: pileshtar   
Дата:   18-08-08 22:40

научих се да пускам хвърчило[smilie8]

П.П едно от близо 875963467 хубави неща, които са ми се случили в живота! [beer]

Автор: djogata   
Дата:   18-08-08 22:48

Лалинда, а тебе кой те кара да висиш 2 часа в парка и да слухтиш к'во си говорят хората.

Утре ша вземе някой тебе да те изтипоса [smilie5]

Re:
Автор: captainme   
Дата:   18-08-08 23:16

имах един професор в академията който ни прати като първокурсници да подслушваме чужди разговори на обществени места.не каза защо,пък и то нямаше защо да обяснява в последствие.купона беше як:)

Автор: BOriSoFF   
Дата:   19-08-08 13:58

пак да си задам въпросчето:
Какво е?

Автор: Cristinel   
Дата:   19-08-08 14:08

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: huckleberry_the_hunt   
Дата:   19-08-08 16:23

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Автор: tutttifrutti   
Дата:   19-08-08 16:31

Лалинда,определено оставам с впечатлението, че изпитваш истинска непоносимост към млади майки[smilie8] , а явно и към блондинки[smilie5]
радвам се, че не се познаваме[smilie5]

Автор: orlindraganov   
Дата:   19-08-08 16:38

Един приятел се разхождал в Южния парк, пред него – две дами на възраст над 65 години, естествено хванати под ръка и заемащи половината алея. Точно да ги изпревари, че е по-бързоходен, дочул разговора им и се кротнал зад тях да подслушва:
- Не мога да разбера как е възможно той да постъпи така!
- Съгласна съм с теб! Такава красива, интелигентна, преспективна и любяща съпруга...
- Да! А се занимава с оная руса шафрантия!
<!---още около 3-4 минути в същия дух. Дамите се пенят като все едно са майката на въпросния и най-добрата и приятелка. На моя човек не му се верва--->
- Просто не мога да го проумея!
- Абе мани бе! Рич винаги е бил такъв! Брук не е виновна!

Re: Подочуто в парка
Дата:   19-08-08 16:40

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: danbi   
Дата:   19-08-08 16:54

забрави останалия HTML [smilie18]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   19-08-08 16:54

кухи лейки да щеш...

[smilie21]

Автор: NeDDRaG   
Дата:   19-08-08 17:15

"До като имаш телевизор"

Дата:   19-08-08 17:19

имах една хазяйка-вещица,дето по 3 реда сълзи изливаше за Андреа Селесте, дето била дете-бижу, а към мен се държеше като Лимонсио към робите си, че и по-зле!

Автор: zahar4e   
Дата:   19-08-08 17:21

[smilie18] [smilie18] [smilie18] МЪрсница, не една...

Re:
Автор: danbi   
Дата:   19-08-08 17:44

найде, от мен да мине, ще се цензурирам... [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   20-08-08 15:32

Прибираме се снощи от разходка с мъника и дочувам детски глас:"мразя та, ма курво"[smilie10]и после кикот. обръщам се, гледам две лапета на по 12тина годинки, ръчкат се с някакъв телефон(очевидно звъняха на някое момиченце и му демонстрираха привързаност).интересен прийом в свалките[smilie8] [smilie21]

Автор: SLR   
Дата:   20-08-08 15:45

Вчера минавам покрай една майка и около 5 годишното и момиченце, при което дочувам следната реплика : “хайде бе Яна, хайде че техниците за интернета ще дойдат и като не ни намерят ще видиш интернет на куково лято…”

Нас едно време ни плашеха с Торбалан, а сега ги плашат че ше им спрът достъпа до ресурсите на глобалната мрежа ?!?
[smile]

Автор: val2007   
Дата:   20-08-08 16:10

Ама лафът е не "МЪрсница, не една...", а е:

"МЪрсница, ниедна..."

Забавното е, че тук "мЪрсница" може би иде от глагола "мЪрсувам"...т.е. - "развратнича"...

Иначе думата е "мръсен", производните > "мРЪсница", "мРЪсник", "мРЪснишки" (поглед, номер и пр.)... [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   20-08-08 16:49

аааа в северозапада има подвижно "Ъ" и там си е мЪрсница

[smilie21]

Автор: zahar4e   
Дата:   20-08-08 16:52

Хубуу,че ограмотяваш, `ми за мъжки и среден род лафа къф е?? [smilie5] [smilie18] [smilie7]

Автор: sunnyshot   
Дата:   20-08-08 17:48

Lalinda, в тази връзка има още една тема с вълнуващи бисери: "Подочуто на съвещания"

аз имам много от тях [smile]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.