Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Йордан Йовчев - финал
Автор: h.svinaroff   
Дата:   18-08-08 15:45

За съжаление си проличаха годините: през цялото време трепереше, направи две груби грешки. В резултат - ниски оценки и няма шанс за нищо. Но не е това въпроса, не може да се очаква в такъв крайно силов спорт един мъж на 35 да е перфектен.
Въпросът е: къде е онова гръцко недоразумение и защо не защитава олимпийската си титла на халки от Атина 2004 ??

Тая олимпиада почвам да я приемам много лично вече...

Отговори на това съобщение
 Re: Йордан Йовчев - финал
Автор: HP   
Дата:   18-08-08 15:51

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: Bobib   
Дата:   18-08-08 16:14

Нямат сили нашите спортисти, защото не взимат допинг като останалите!

Публикацията е редактирана (18-08-08 16:20)

Автор: RAFA   
Дата:   18-08-08 18:52

... аз си мисля, че точно защото не вземат допинг са на това дередже.Нямам предвид Йовчев той е симпатяга. Вече не е като едно време да сме най в шангите и незнам къде си .. онова диване Абаджиев беше агати химика затова имахме и резултати .. а тази година какво целия отбор в киреча, затегнаха контрола и се видя какви спортисти сме [smilie23] майтап [smilie19] Нямаше смисъл от български спортисти на олимпиадата пълна излагация сме... [smilie23]

Автор: solo5   
Дата:   18-08-08 19:23

Автор: Bobib
Дата: 18-08-08 16:14

Нямат сили нашите спортисти, защото не взимат допинг като останалите!

взе ми го от устата [smilie5]

Автор: h.svinaroff   
Дата:   18-08-08 20:36

Допинг взимат всички под една или друга форма. Тая цялата работа с допинга е много сложна, аз лично съм за пълното му легализиране, така поне ще е малко по-ясно какво се случва.
Иначе относно боксьорите - и двамата започнаха срещите, които загубиха твърде високомерно, и двамата докато се усетят в първия рунд какво им се случва, вече бяха назад с по 4-5 точки. Кубрат излезе срещу шампиона на Централна Америка все едно излиза срещу гаджето си (забравих коя чалгатроника беше), Борис Георгиев също го изненадаха кофти.
За борците не мога да коментирам.
Останалите ни спортисти са или застаряващи (стрелбата, гимнастиката), или не особено добри (лека атлетика плуване), или ги махнаха по предварителен сценарий (щанги).
Волейболистите като че ли ги гони малшанс с контузиите и тъпотиите около капитана. Остават гимнастичките, които предполагам, че нямат особен шанс в този субективен спорт.

Автор: tofo   
Дата:   19-08-08 09:31

Всички зобят. Ако не взимаш нещо оставаш мнооого назад. Борбата е между вече забранени и все още незабранени вещества. Всички биатлонисти-астматици, да ги ожалиш. Преди години като пак изпращаха щангистите, бяха зобили яката Ороцетам, доколкото знам беше някакво животоспасяващо са съвсем потеглили пътници. Та куриозът беше, че изпращяха заради мизерна съставка, където я няма на етикета и която се оказа забранен...диуретик Фуросемид.. Абаджиев тогава си каза в прав текст, че както правят всички - така и те търсят анаболен ефект с (все още) разрешени средства. Разправят ми после...имало спорт и феър плей[smilie23]

Автор: colorit   
Дата:   19-08-08 13:18

След случката с отбора по щанги останалите ги хвана шубето, спряха хаповете и сега не могат да си стигнат и юношеските си резултати

Автор: apollo   
Дата:   19-08-08 13:43

Лекоатлетите кефят... като група туристи отишли да разгледат голямата държава [smilie10] [smilie18] [smilie24]

За Данчо ми е тъжно, защото на миналите игри просто беше най добър и го претаковаха, заради един "малака" [smilie23]

Румяна успя но Гимнастиката поставя по тежки изисквания към цялата физика на спортиста и Данчо вече не можа да се пребори с хода на времето [smilie2]

Автор: simeon_simeonov   
Дата:   19-08-08 13:45

Стига се оправдавайте... не взимали нашите допинг... друг път! Всички взимат! Bobib, и представа си нямаш от спорт[smilie23] Още в спортните училища ги тъпчат от 16 годишни.

Публикацията е редактирана (19-08-08 13:49)

Автор: orlindraganov   
Дата:   19-08-08 13:49

muki написа:

> Допинг взимат всички под една или друга форма. Тая цялата
> работа с допинга е много сложна, аз лично съм за пълното му
> легализиране, така поне ще е малко по-ясно какво се случва
> ......

И наркотиците! И наркотиците!!! [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: НАСОО   
Дата:   19-08-08 13:53

НАРКОТИЦИТЕ НЕ!!![smilie23] [smilie7]

Автор: apollo   
Дата:   19-08-08 14:14

Много ми е любопитно как "лекоатлетите" Стефка Костадинова и Добромир Карамаринов ще направят анализ на Олимпиадата [cool]

Автор: magnifico   
Дата:   19-08-08 14:50

Истината е в кръвния допинг [smilie24]
[smilie5]
Три години съм тренирал активно и съм се състезавал в биатлона и ски бягането...какви истории съм чувал...но не за българите

Публикацията е редактирана (19-08-08 14:53)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.