Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Британски съд забрани...секса
Автор: Amigo   
Дата:   17-08-08 23:45

[smilie10] [smilie10]

Британски съд забрани...секса
17 август 2008 / News.dir.bg

Съдът в град Брайтън, Великобритания, забрани на 32-годишния Адам Хинтън да прави секс с приятелката си Кери Норис в нейния апартамент.
Присъдата е поради систематично "нарушаване на спокойствието на съседите" през изминалите две години. Съдът съобщи, че двамата са били "изключително шумни, удряли са леглото в стената и безброй пъти съседите са се оплаквали от шумотевицата и крясъците", съобщава Дарик.
След поредното оплакване преди време Градският съвет на Брайтън поиска от съда на Адам да бъде забранено да посещава апартамента на приятелката си и да прави секс с нея.
В началото съдът отхвърли искането и "поиска от Адам Хинтън в бъдеще да действа тихо с приятелката си". След като двамата влюбени нарушават това искане на правораздавателните органи в града съдът постанови "Адам да няма право да се доближава на по-малко от 100 метра от жилището на Кери Норис".
Съдът не остана длъжен и спрямо самата Норис, която получи предупреждение, че ако повтори същото нарушение, но с някой друг, "ще остане без жилище".[cool]

Тия не са у ред [cool]

Отговори на това съобщение
 Re: Британски съд забрани...секса
Автор: zahar4e   
Дата:   17-08-08 23:47

Мигу, къде се ровиш ти, а??[smilie8]

Дата:   17-08-08 23:48

ми нали съм д-р, ще се ровя, я [ezik] [ezik] [ezik] [smilie5] [smilie5] я кажи нещу по темата [smilie8] [smilie8]

Автор: HP   
Дата:   17-08-08 23:48

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   17-08-08 23:49

ОТКАЗВАМ! За такова момиче ли ме имаш,[smilie10] аз съм само по СПАМА![ezik] [ezik] [ezik]

Дата:   17-08-08 23:50

HP написа:

> а да, не са бе. Я нека ти се разквичи посред нощ някоя
> разгонена английска свиня до главата ти, да видим каква песен
> ще запееш тогава [smilie18] [smilie18] [smilie18]

аз си мислех, че всите са такива и не си обръщат много внимание едни на други [smilie18] [smilie18] [smilie18] абе кви неща са ми разправяли приятели, не е истина [smilie18] [smilie18]

Автор: tonevjr   
Дата:   17-08-08 23:51

А дали става и обратното...да изкарат и някоя друга НАРЕДБА за сексЪ![smilie10] [smilie18]

Дата:   17-08-08 23:58

Е добре, ще напиша по темата: ама големи спенсове са тия комшии, начи![smilie7] Тц,тц...

Автор: huckleberry_the_hunt   
Дата:   18-08-08 00:27

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: danbi   
Дата:   18-08-08 09:07

Аз пък винаги съм си мислел, че техните къщи са по-добре звукоизолирани от нашите....

Автор: tutttifrutti   
Дата:   18-08-08 09:33

https://photo-forum.net/joro/emoticons/forum_simp0034.gif

Автор: 2metraninja   
Дата:   18-08-08 09:55

Ам' да - който си има съдебна система си има съдебни постановления. И познайте дали на този ще му хрумне да се приближи вече на 100 метра.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.