Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Честитка от Топлофикация
Автор: n1x0n   
Дата:   11-07-08 23:09

Връщат ми 208,88 лв. от тия 610,90 лв. дето съм им платил за отоплителния сезон. [smilie18]

Съседа с махнати радиатори - 424,20 лв. сметка.

Тия нещо полудяха! [smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: Честитка от Топлофикация
Автор: zahar4e   
Дата:   11-07-08 23:11

[beer] Ехе, браво, трябва да почерпиш, значи![smilie18]

Автор: HP   
Дата:   11-07-08 23:12

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   11-07-08 23:13

Напрао режем тръбите и ги оставям капо! [smilie18]

Дата:   11-07-08 23:15

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: zahar4e   
Дата:   11-07-08 23:18

Режи, не го слушай HP!
Ама после ше трябва да плащаш сметки най-малко от 424,20 лв.[smilie7]

Автор: equinox   
Дата:   11-07-08 23:18

Как става номера с връщането на парите? Трябва да ги съдиш ли?

Дата:   11-07-08 23:19

Автор: Vinsent   
Дата:   11-07-08 23:23

Дай от тези 208,88 кинта 100 на съседите - три месеца ще те споменават с добро, след това се забравя! [smile] [smilie25] [smilie18]

Дата:   11-07-08 23:29

Как става номера с връщането на парите?
Аз никога не плащам последните 2 сметки преди изравнителната. По-добре да доплатя, отколкото да ги гоня да ми ги връщат. Сега само ще си ги приспадна от тези пари които им дължа.

Винаги съм се чудил... монтиране на активни топлообменници на тръбите минаващи през апартамента ми, води ли се нарушение?

Автор: matasel   
Дата:   11-07-08 23:33

Няма ли кой да ги осъди тези най-после. Я за нещо антиконституционно, я за нарушаване на закона за конкуренцията. Те станаха като член Първи на тошовата конституция или като ония "недосегаемите" по времето не сухия режим в Щатите. Не че те са единствения проблем в тази държава, не че има и държава, ама тяхното вече няма граници.
[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Re:
Автор: dau   
Дата:   11-07-08 23:34

Ние имахме 1150лв да плащаме, и дойде изравнителната и пишеше че имаме да взимаме 150лв, даже за юни в ипей дойде сметка за 20лв не пише че има задължение и днес хазяйката ми се обади вика ходихме до топлофикация имате да плащате 1150лв...

трябва да ходя другата седмица да ги видя какво са направили тези малоумници...

Дата:   11-07-08 23:40

dau, малоумници сме ние, че търпиме този кърлеж! И оная нелигитимна комисийка за енергийно не знам си кво!

Бе 500 години са ни ебавали някакви, та тука няма 50-100 години да ни ебава една топлофикация ли![smilie23] В комбинация със съответните продажни политици! [smilie23] Или електропреносните дружества, дето печалбата им миналата година е била 116 % - ми малка е, трябва да се повишава тока! [smilie23]

Дата:   11-07-08 23:46

И ние имахме близо 500 лв сметка за Януари. При положение, че парното почти не се ползваше. Това според мен си е доста нагла кражба. [smilie21]

Автор: matasel   
Дата:   11-07-08 23:59

Няма ли добри адвокати в тая държава??? - ами то по 5 лева да даде всеки потърпевш само в София, се получава такава прилична сума, че и за хонорар стига и за съдебни разходи, а ако трябва и за европейски съд.

Дата:   12-07-08 00:06

Крайно време е всички във Сф да спрат плащанията към Топлофикацията, да фалирва, и ако иска да дава цяла София под съд! [smilie23]

Дата:   12-07-08 00:09

Само, че проблемът вече не е само в София. [smilie8]

Жалко, че превърнаха една такава добра система като парното в подобна организация за системно ограбване. Това наистина ще я срути рано или късно и последствията ще бъдат лоши.

Автор: papi   
Дата:   12-07-08 00:10

[smilie11]

Публикацията е редактирана (12-07-08 00:10)

Автор: Crimble   
Дата:   12-07-08 12:52

Какво имаш предвид за "активни топлообменници"?

Вентилатор?

Дата:   12-07-08 13:26

Ми не точно вентилатор, макар че и това не е лоша оферта... нямам ясна идея, просто се чудя.

То при 400 лева за цял отоплителен сезон тия гимнастики са абсолютно излишни, ама пусто любопитство.

Автор: Kanonir   
Дата:   12-07-08 13:35

в първия момент го прочетох като "чистка от топлофикация"... жалко хубаво би било, някой да вземе да почисти там, пък ако изобщо ги изчисти още по добре - хората ще намерят начин да не им е студено и без тия паразити!

Автор: solo5   
Дата:   12-07-08 14:58

Автор: HP
Дата: 11-07-08 23:15

не можеш да ги отрежеш тръбите! Ще те осъдят за нарушаване цялостта на инсталацията!

винаги съм се чудел как така ще ме съдят за нарушаване на целостта на инсталацията като апартамента си е моя собственост
и те щели да ме съдят вместо да ми плащат наем, че тръбите им минават през него [smilie8]
би трябвало да мога да си ги изрежа, когато си искам като ги уведомя с 1 месечно предизвестие, най-добре по време на неотоплителния прерид (хора сме все пак)
и те да си вземат мерки как да си я възстановят, ако искат да я прекарат отвън, като я топлоизолират и т.н
сигурно знаят, че това е правилния начин, но цялата държава ги пази, щото иначе отиват на кино и спира голямата лапачка

Автор: Lalinda   
Дата:   12-07-08 22:19

Нашата сметка за целия сезон е 159 лв. за парно отопление и 280 за подгряване на топла вода. Даже ни връщат 15 лв.
[smilie5]

Зимно време, в слънчев ден, и без парно въздухът се нагрява до 21 градуса (меря го).

Надплатили сме, според тях, около 30 лв. за парно, но сме недоплатили за подгряването...
Голямо подгряване ще да е падало на тия 4 куб. м месечно вода...
[smilie10]

Re:
Автор: Стоев   
Дата:   13-07-08 02:25

Мен от Електрото ми пращат този месец фактура за 82лв, миналият 72лв, а нали уж сега тримесечието се дели на три равни части...[smilie11] [smilie11] [smilie11]

Кон да им го намури първо на ЧЕЗ, после на Топлото, после на ВиК, после на БТК, после да ги завтори и затрети.....[smilie9]

Автор: Junior   
Дата:   14-07-08 17:52

на мен ми връщат към 200 кинта, а аз не помня изобщо да съм им давал... ама то така е тожа ножо строителство

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.