Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За всички истински фенове
Автор: simeon_simeonov   
Дата:   29-06-08 19:30

Без спамове и иронични коментари от представители на нежния пол, ааа и без педераси [smilie18] [beer]

Фабрегас ще започне като титуляр във финала на Европейското първенство [smilie24]
С един нападател нещата са далеч по-добре за испанците, както се видя в мача с Русия [smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: За всички истински фенове
Дата:   29-06-08 19:38

Според мен Арагонес не е точният човек за Испания. Първия мач играха добре, подпомогнати и от страшно слабата и притеснена руска защита. Последва слаб втори мач срещу Швеция, спечелен с голяма доза шанс. Трети мач срещу демотивираните гърци, който няма смисъл да се коментира. Следва слаб мач срещу Италия. И идва полуфинала-слабо първо полувреме, последвано от силно второ. Силната игра през второто идва от случайна смяна поради контузия...

Автор: anaksagor   
Дата:   29-06-08 19:40

и все пак това е единствения отбор без загуба... не може всеки мач да мачкаш, тук са най-силните отбори... е, и немците.

Автор: g06ky   
Дата:   29-06-08 19:40

Stiga be poburkahte se 200 temi [smilie23] [smilie23] [smilie23] Tva da ne ti e pynkt na evrofytbol che da ima 100 razbirachi kato teb [ezik] [ezik] [ezik]

Дата:   29-06-08 19:43

anaksagor, прав си неможе да мачкаш секи мач. според мен обаче испанците можеха и затова ме е яд. Ако играеха с друга тактика, щяха да мачкат всичко наред [beer]

Дата:   29-06-08 19:43

20:45 Germany ? - ? Spain
[ 4-2-3-1 ] [ 4-1-4-1 ]

Jens Lehmann - Iker Casillas
Arne Friedrich - Sergio Ramos
Per Mertesacker - Carlos Puyol
Christoph Metzelder - Carlos Marchena
Philipp Lahm - Joan Capdevila
Torsten Frings - Marcos Senna
Thomas Hitzlsperger - Andrés Iniesta
Bastian Schweinsteiger - Xavi Hernandez
Michael Ballack - Cesc Fabregas
Lukas Podolski - David Jimnez Silva
Miroslav Klose - Fernando Torres

Nali Ballak kontyzen uj [smilie11] [smilie11] [smilie11]

Дата:   29-06-08 19:46

ще играе... блъфираха, то беше ясно.

Автор: tonevjr   
Дата:   29-06-08 19:46

Тук казаха,че е мускулно и лекарите работят денонощно с него и до последно няма да бъде ясно.[smile] Може и да играе.[smile]

Дата:   29-06-08 19:47

нищо му няма, готов е да контузи 2-3 испанци.

Дата:   29-06-08 19:49

az smqtam che v macha shte ima golove ... mislq che shte e 2-2 FT i sled tova hazarta na dyzpite [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   29-06-08 19:50

Германия - ясен първи мач срещу Полша (поляците им са абонати от бая време във всеки мач, незнайно защо). Идва след това първият им сериозен мач и хоп загуба. Стил подобен на техния, с много дисциплина от страна на хърватите(това е начина да се победят немците). Трети мач срещу много слаб отбор и логична победа, даже се изненадах поради трудностите, които имаха. На четвърт- финала вече стила им изпъкна и доказаха, че срещу слаб в защита отбор (какъвто е Португалия) са безкомпромисни на контра атаки. Португалците бяха твърде омаяни и зле подредени. Следва късмет, че Турция попадна на полуфинала. Самият полуфинал, макар и с много голове, показа една слаба Германия според мен. [beer]

Дата:   29-06-08 19:56

Испания няма да повтори грешката на Португалия. Ще излезе с нужното уважение и ако не тръгне безрасъдно напред би трябвало да спечели. [smile]

Дата:   29-06-08 20:03

да се намеся... без помощта на съдията нямаше да бият Португалия.
ако турците не бяха с третия отбор - също никакъв шанс.

Автор: volokin   
Дата:   29-06-08 20:04

Симеон [smilie24] точно така ги виждам и аз нещата и ако Господ обича футбола, няма да даде късмет на швабите [beer] а те без късмет са гола вода [smilie23]

Дата:   29-06-08 20:05

да, и това което казва anaksagor е 199 % вярно[smilie24]

Дата:   29-06-08 20:05

аз чакам едно обективче от ибей и се запътвам към стадиона [ezik]

Дата:   29-06-08 20:09

Ами вярно е, че гола на Балак беше след фал, но все пак да не забравяме двата бързи гола от контра атаки за 10 минути. просто си заслужиха загубата португалците с това безхаберие в началото. Относно Турците, стига им толкова, имаха невероятен късмет през целия шампионат, логично беше да загубят [beer]

Re:
Автор: Императорът.   

Можем временно да позяпаме и за Титаникът - обърнете внимание на корабът, който изследва останките му - "Академик Мстислав Келдиш" - един от най-прочутите научноизследователски кораби - една легенда човърка друга легенда.

Автор: HP   

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   29-06-08 20:14

Ами според мен пък, немската нация и останалите немски фенове не ги интересува забавлението, за тях победата е забавление. Да си говорим чесно - и португалци, и холандци щяха да са на седмото небе сега ако бяха на финал, пък ако ще да бяха играли най-мизерния футбол на планетата [beer] Затова красив или не футбол винаги ще се гледа [beer]

Дата:   29-06-08 20:16

Аз като симпатизирам на даден отбор, когато спечели се радвам, независимо как е спечелил. Когато загуби ми е кофти, независмо как е загубил [smilie8]

Дата:   29-06-08 20:50

Икер Касияс, Серхио Рамос, Карлос Марчена, Карлес Пуйол, Жоан Капдевила, Андрес Иниеста, Маркош Сена, Шави Ернандес, Франсеск Фабрегас, Давид Силва, Фернандо Торес.

За първи път излизат с този състав в турнира, дано имат успех[beer]

Автор: Gruyu   
Дата:   29-06-08 21:17

За Еспаня съм, лошото е, че дойчовците ще ги излъжат, с продължения,... дузпи и пак ще ги бият. Дано този път Гари Линекер се окаже лош пророк, най-важното е да има много голове![beer]

Дата:   29-06-08 21:23

Tova e Ballack shte igrae pokazzaha sustava veche [smilie21]

Автор: carl_cox   
Дата:   29-06-08 21:32

твърдо за Испания!!! [beer] [shtrak]

https://photo-forum.net/static/forum/2008-06/grdn8751.JPG

Германия има повече опит на такова високо ниво и съответно това им вдъхва увереност, а в същото време, това може да окаже силно напрежение върху испаниците...

но пък от друга страна, понякога традициите се нарушават именно от таланти като Торес, Фабрегас, Силва...за жалост Давид Вия май няма да играе, а той залужаваше да излезе титуляр, като най-добър (за мен) играч на първенството...но футбола често е жесток.

айде Испанияяяяя :)

прогноза Германия - Испания 0:2

Публикацията е редактирана (29-06-08 21:32)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.