Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Само за chitsujo
Автор: тьма   
Дата:   23-06-08 20:36

И не заради това,че става въпрос за моята кръвна група[smile]

Хората от тип В са само 10% от населението на земята

Те са всичко това, което другите не са. Първата им характеристика е, че те като че ли не са създадени да живеят в общество. Различават се от другите с тотален антиконформизъм - не обичат законите, правилата, нормите, всичко, което държи човешката система изправена. Те живеят извън нея. Не понасят ограниченията. Нужна им е лична свобода.
Лесно можете да ги познаете, защото са изключителни индивидуалисти. Не казваме егоисти – напротив! В е много внимателен към хората, които го обкръжават.
Проблемът е, че те не са на едно и също мнение с останалите – в този смисъл В могат да минат за ужасни[smilie3]
Човекът В не може да бъде променен, но може да се приспособи – никога поради нужда. Ако средата го притеснява, ако се измъчва, той ще отиде другаде.
Надарени са със зашеметяваща интуиция и със способности за безпогрешен анализ. На практика В никога не следват логичния път за постигане на целите си, действат винаги по неприемлив за другите начин.
Като цяло типът В е блестящ, съзидателен, изпълнен с многобройни таланти. Може да се изяви във всякакви области. Най-добрият начин да блокирате подобен тип е винаги да сте надвесени над него. Той не го понася. Става алергичен към околните. Тогава или затръшва вратата завинаги след себе си с малък скандал, или се затваря в себе си. Много от великите творци са от тази кръвна група.
Когато някой В има идея в главата си, той е обсебен само от нея, анализира я с шокираща точност, често с голяма бързина, обикновено намира нелогични решения, които прилага. Има нужда от близки, но няма да отиде да ги потърси. Съществуват ли те наистина, откакто той живее в своята кула от слонова кост? Дълбоко в себе си В има проблем с общуването.
Всекидневният живот не го интересува. Вкъщи той е най-неорганизираният от всички типове мъже. Жената В трудно може да си представи, че подреждането, семейният ред или точните часове за хранене могат да съществуват
Типът В обича всички. За него няма значение дали някой стои по-високо или по-ниско от него в социално отношение. Оттук нататък всичко зависи от другия. Ако те разберат ексцентричността на характера на В, приятелството може да се роди още на самата среща. Ако искате да сте член на неговия златен кръг, трябва да бъдете постоянно край него, но присъствието ви да бъде много дискретно. В изпитва ужас от натрапниците.
Не се опитвайте да го купите – той е неподкупен. В краен случай можете само чрез духовни блага. Луксът също не го впечатлява, но интелигентността го очарова!
Когато сте успели да създадете истински приятел от В, неговата привързаност е много силна. Той не се интересува, какво е мнението на хората за вас. Вие може да сте направили най-лошите неща, вашият В ще ви поддържа пред всички, за всичко. Във всеки случай разсъжденията за морала не го потискат.
Хората от този тип нямат никакво отношение към собствеността.
Това, че при В интуицията стои преди разума, може да има погубващ ефект, както и поддаването му на неизмерим гняв и насилие, породени от най-малката подробност.
Хората от В имат качество, от което другите типове кръвни групи са склонни да се възползват. Те вдъхват доверие. Също така лесно се оставят да бъдат излъгани – както в работата, така и в любовта
Доверчивостта, която им е присъща и отговаря на голямата им чувствителност, както и на развихреното им въображение, ги прави лесно податливи на суеверие. Срещаме ги в редиците на медиумите, на гледащите на карти, сред магьосниците. Сред психиатрите също има голям брой хора от В.
И един любопитен факт – знае се,че понякога в процеса на еволюция на най-тежките ракови заболявания, някои хора сменят кръвната си група. Японските учени се питат дали кръвна група В, която в такива случаи се оказва вторично придобита, не е последен имунизационен агент на организма. Дали тази кръвна група не отделя вещество, което влиза в състава на еликсира на безсмъртието?

В някой добър ден по- подробно за мъжете и жените, а след това и за АВ, Ивета[smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Само за chitsujo
Автор: Vinsent   
Дата:   23-06-08 20:37

[smilie10] [smilie25] [smilie18]

Автор: Chitsujo   
Дата:   23-06-08 20:48

Разпечатвам, че нямам време.

Много благодаря [thankyou]

Автор: nati   
Дата:   23-06-08 20:53

хмм, при мен написаното важи в около 30% Общо взето май ми е сбъркана кръвта.

Автор: Georgeta   
Дата:   23-06-08 21:01

"Ако искате да сте член на неговия златен кръг, трябва да бъдете постоянно край него, но присъствието ви да бъде много дискретно. В изпитва ужас от натрапниците." -
нещо от общо около 80% достоверност за мен.....[smilie5]

Автор: nsirakov   
Дата:   23-06-08 21:13

тъма иди ми разправяй че има вярно в тия глупости... и аз съм Б ама съм на обратния полюс на тебе... аре стига глЪпости

Автор: tnt   
Дата:   23-06-08 21:14

не знам колко е вярно, но след като има диети според крвната група за около 1300 лева, значи ... работи [smilie7]

Дата:   23-06-08 21:19

Само не мога да се съглася, че е елексира на безсмъртието. За агресията, избухване и т.н. да. За купуването също съм да, не се купува туй що не се продава [cool]
От доверието само си патя, то ми писна вече, а днес усетих как и в работата ме работят. Усещах го отпреди де, но какво да се направи. Все не вярвам на интуицията си за много неща. Ако се върна назад и правя нещата логично сигурно да съм вече в друго измерение. Не искам да се доверявам на себе си, защото ако го направя означава, че ще загубя тръпката от чувството да се "пуснеш по вълната".

Приятелството на Б е толкова силно, че направо задушаващо и никой не го понася, затова отдавна съм се отказала да се сближавам с когото и да било до степени, в които съм правила това преди - по-малко ще боли после. Май всеки попрепатил човек от себе си и глупостта, доверчивостта си (в най-добрия смисъл) може да твърди същото.

За чувствителност и въображение предпочитам другите да говорят. Оказа се, че те ме "познават" по-добре от мен самата. Явно всичко ми личи [smilie5]

Наистина обичам всички, а и кучето ми прилича на мен. Явно ще излезне вярна приказката. "Кучето си прилича на стопанката".
Това, че обичам всички често ми е носило много главоболия, заради намусени, пуфтящи физиономии и други такива сръдни.

Най-много ми харесва това:

Ако искате да сте член на неговия златен кръг, трябва да бъдете постоянно край него, но присъствието ви да бъде много дискретно.

Автор: anaksagor   
Дата:   23-06-08 22:48

и аз Б.

Автор: nati   
Дата:   23-06-08 22:51

я, анаксагор, с теб сме от една порода....да не повярва човек! ти откриваш ли някакви общи черти с написаното?

Автор: tutttifrutti   
Дата:   23-06-08 22:53

само 10% и явно всичките около мен... [smilie8]

Автор: ALBIREO   
Дата:   23-06-08 22:56

Аз съм Й [smilie7]

Автор: тьма   
Дата:   24-06-08 06:40

за мен е почти 100% вярно
Сираков, направи си нова проба и аз не те чувствам от моята кръвна група

Автор: BOrisoFF   
Дата:   24-06-08 06:54

Ми и аз съм Б, но изглежда страховитата енергия на кръвната ми група е засенчена от чутовния мързел на зодиакалния ми знак [smilie5]

Публикацията е редактирана (24-06-08 06:54)

Дата:   24-06-08 07:29

[smilie18]

Автор: kerabo   
Дата:   24-06-08 10:56

благодаря, тьма [smile] важна е кръвната група, разбира се [smilie24]
давай за жените и мъжете [beer]

Автор: fundamental   
Дата:   24-06-08 11:14

познах се [smilie5]

Автор: danbi   
Дата:   24-06-08 11:57

Брей... то имало зодии и при кръвните групи? [smilie10]

Автор: tutttifrutti   
Дата:   24-06-08 14:20

Боффи,ти не беше ли Везни?Щот моят Везн хич не е чутовно мързелив[smilie5]

Автор: BOriSoFF   
Дата:   24-06-08 14:24

при везните е най-лошо ако ги докопа мързела. Могат цял живот да си живеят щастливо и енергично, но ако ги тресне мързела, няма отърване. Мен преди 10 години някъде ме перна и все ме мързи да взема мерки [smilie5]

Дата:   24-06-08 15:57

Везни.... има ли специална комбинация на Везни с кръвна група Б? [smilie10]

BOriSoFF, ако това те успокоява, според моите наблюдения съвсем не си единичен случай.... Че и се опъвате, когато някой друг се опита да вземе мерки! [smilie18]

Дата:   24-06-08 16:09

[smilie18]
Не че зодията има нещо общо с кръвната група, но (за мое учудване!) намирам повече истина за себе си в хороскопите, от колкото в горната характеристика на Б-кръвоносителите.

(В една съседна тема много искам да напиша мнението си, но как ме мързииии[smilie18] )

Re:
Дата:   24-06-08 16:13

Ами че напиши де, те затова са темите, да пишем в тях [smilie5]

Тъй... сега като не си помня аз кръвната група, как да се диагностицирам? А има ли значение + или -?

Публикацията е редактирана (24-06-08 16:21)

Дата:   24-06-08 16:13

тука само щото ми обръщате внимание пиша [smilie5]

Суета

Японче, извинявай, че ти окупирах темата https://photo-forum.net/joro/emoticons/250.gif

Re:
Дата:   24-06-08 16:26

Няма проблем и без това ми липсваше [smilie8] [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.