Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 А бе, хора, вече и +++ ли ви мързи да напишете
Автор: magnifico   
Дата:   21-05-08 19:04

[smilie8] Егаси, къв е тоя мързел. Напоследък под снимките забелязвам доста празни мнения. Има в момента една дискусия в ДП ревю, за тази форумска "традиция" Човекът дава пример, че това е равносилно да отидеш на гости у нечий дом, да се забавляваш, да се нахраниш и накрая да си тръгнеш без да кажеш нищо на домакина. Същата работа е и със снимките. Неприятно е когато човек показва снимки, които въпреки че получават рейтинг, не получават никакъв отзив от този, на когото снимката е доставила някакво, дори и малко, удоволствие. А още по-неприятно е просто да остави празен коментар, за да намекне, разбираш ли, че е гласувал, и айде сега и ти му разгледай профила и удари по едно злато на снимките му...за плюсчета, удивителни и т.н няма да говоря [smilie23] Аз лично предпочитам за снимките ми да гласуват хора, които след това си изказват мнението под нея, отколкото 100-200 души да ударят по едно злато и да не си кажат какво ги е накарало да го направят, с какво ги е развълнувало дадената фотография. Полза от тая точкомания - никаква [smilie23] Коментарите са ценното тук...точките са само начин, снимката ти да бъде забелязана от повече хора, но явно и това се обезсмисля, при положение, че тези хора не си казват мнението.

Отговори на това съобщение
 Re: А бе, хора, вече и +++ ли ви мързи да напишете
Автор: catlover   
Дата:   21-05-08 19:05

Аз принципно съм съгласен с теб. Обаче...

Като не гласуват - лошо.
Като гласуват и не коментират - пак лошо.
Някой ако (НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ) критикува - МНОГО лошо.

Еми.. няма угода. Т'ва е. От страх вече и коментари не се пишат. [smilie18]

Иначе, както казах, съм съгласен с казаното от теб. Макар да не разбирам много... [smilie24]

Дата:   21-05-08 19:07

Темата е по повод ето ТАЗИ дискусия.Наистина ли толкова хора нямат лично мнение за нещата, които са тясно свързани с тяхното хоби - фотография, или просто ги мързи до такава степен, че не могат да си размърдат пръстите по клавиатурата и да помеслят едно изречение, което с което да се изразят?

Публикацията е редактирана (21-05-08 19:09)

Автор: solo5   
Дата:   21-05-08 19:08

аз го приемам като вид "безплатна реклама"
в коментара най-важно е да се вижда ника ти
така други, които видят въпросния коментар може и да решат да ти посетят профила
няма нищо лошо
гледай по-весело
и не се взимайте много на сериозно
всички сме за удоволствие тук
[beer]

Автор: Cristinel   
Дата:   21-05-08 19:13

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   21-05-08 19:15

Кристинел, едно catlover +++ шеше да е достатъчно според мен

Дата:   21-05-08 19:16

хахахахахахахахахахахах....

Извинявам се за офтопика. ;)

[smilie5]

Автор: Cristinel   
Дата:   21-05-08 19:16

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: тьма   
Дата:   21-05-08 19:17

magnifico , много си прав,бих натиснала бутончето за изтриване на плюсчетата и удивителните, дори с това да се изтрият и точките
И не ходя да гледам снимките на тези,които са писали коментари - е, вече никой няма да ми гласува - но[beer]

Дата:   21-05-08 19:17

Ми то както е тръгнало, скоро само гласове ще се раздават, а под снимките едно смислено мнение няма да има...то не че сега е много по-различно.....и къде отива форумът тогава? Нали за това се нарича форум-за да има някакъв вид комуникация и дискусия. Пък дори и спор...в спора се ражда истината, нали знаете [smilie6]

Автор: Coincidentia   
Дата:   21-05-08 19:18

А де, на мен обикновено ми идва да смотолевя поне нещо, с което да покажа какво най ме е впечатлило, но доста често вече започнах да се влияя от всеобщото съвсем скромно изразяване на мнения с по някоя усмивчица...

Най-гот е да се заформи някаква дискусийка, ама това адски рядко става...

Не знам наистина защо така, ще да е донякъде и от мързел май, може до известна степен и да е защото просто няма какво "да се каже"...

За Бога, братя, коментирайте! [beer]

Дата:   21-05-08 19:19

"Автор: magnifico
Дата: 21-05-08 19:17

Ми то както е тръгнало, скоро само гласове ще се раздават, а под снимките едно смислено мнение няма да има...то не че сега е много по-различно.....и къде отива форумът тогава? Нали за това се нарича форум-за да има някакъв вид комуникация и дискусия. Пък дори и спор...в спора се ражда истината, нали знаете "

Ама... не е баш така.. (нали, да създадем някоя и друга контракция)... [smilie25]

Автор: tonevjr   
Дата:   21-05-08 19:20

4 точко повече или по малко ми е все тая, НО всеки коментар е индивиуален и значи много повече.Писнало ми е от банални коментари като плюсчета и тем подобни(Точно затова много ми харесаха 3те снимки,които беше пуснал,наистина много се хилих[smilie5] [beer] ) Аз лично никога не съм писал подобни и винаги когато гласувам,глдам да оставя нещо смислено под снимката,макар и не винаги да ми се получава.[smile] Сигурно поради тази прична винаги се надявам на смислени коментари.Веднъж прегледах всичките ми тогава 100 снимки с цел да намеря полезен коментар и не УСПЯХ. Това наистина ме разочарова.Човек почва да си мисли,че нещо куца,но понеже никой не отделя и 2 мин да напише 2, тъпчем на едно място.
[beer]

Дата:   21-05-08 19:22

Coincidentia, аз предполагам, че може би това е защото вече твърде много почнаха да се повтарят снимките. Сещаш се, нали...имаше една тема за Б клишетата. Е то какво да напишеш, като тая снимка си я виждал поне 10 пъти, в 10 различни цвята и с 10 различни текстури от 10 различни автора.
Това според мен е една от причините...

Публикацията е редактирана (21-05-08 19:24)

Дата:   21-05-08 19:24

"Автор: magnifico
Дата: 21-05-08 19:22

Coincidentia, аз предполагам, че може би това е защото вечи твърде много почнаха да се повтарят снимките. Сещаш се, нали...имаше една тема за Б кришетата. Е то какво да напишеш, като тая снимка си я виждал поне 10 пъти, в 10 различни цвята и с 10 различни текстури от 10 различни автора.
Това според мен е една от причините... "

Някои от цифрите ти определено имат нужда от намаляване... в пъти... [smilie23]

[beer]

Дата:   21-05-08 19:26

catlover, не те разбрах [smilie8]

Дата:   21-05-08 19:28

"Е то какво да напишеш, като тая снимка си я виждал поне 10 пъти, в 10 различни цвята и с 10 различни текстури от 10 различни автора.
"

Правилен вариант(според мен):
"Е то какво да напишеш, като тая снимка си я виждал поне 10(60-70) пъти, в 1-2(ч/б и всичко останало) различни цвята и с 2-3 различни текстури(надраскани, нашумени и ненадраскани) от 4-5(срам ме е да назова поименно) различни автора.
"

Дата:   21-05-08 19:29

magnifico, то нали донякъде още от край време всичко е измислено, пък и точно тези 10 различни варианта си заслужават да се сравнят, да се каже кое къде как е по-добре направено... абе, ако действително има желание за коментар, винаги би могъл да има такъв, особено пък критика - колкото и да е гот нещо, все е възможно да си има и недоизпипани нещица, които може да се отбележат - на мен точно подобни отбелязваници (предимно при чужди снимки) си мисля, че са ми помогнали да се поразвия, мисля си, че, когато се регистрирах тук, бях доста по-зле фотографски, с времето наистина се чувствам, че понаучих леко някои нещица...

А сега един съвсем пресен пример - току-що видях новото чуденце на десити и в случая наистина това, което първо много ме израдва, беше колко готинко и уместно заглавие е сложила на кадрото, колко гот насочва възприемането му, обогатява го... и точно това си й казах [smilie24]

Автор: Chitsujo   
Дата:   21-05-08 19:34

На мен пък не ми харесват фотографии без имена. Не знам защо, но обичам да има име, което сама да преценя дали описва за мен нещата правилно или не. Боже кви ги дрънкам [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   21-05-08 19:36

Chitsujo, кви ги дрънкаш бре [ezik] [smilie18]

Автор: HP   
Дата:   21-05-08 19:38

Автор: tnt   
Дата:   21-05-08 19:45

+++

Дата:   21-05-08 19:46

Тинтири, --- [smilie9]

Автор: Crimble   
Дата:   21-05-08 19:49

Това учудва ли ви? Форума си е отражение на хората, които пишат в него, а те самите на обществото, което представляват.

Май е по- добре да се замислим повече върху себе си, отколкото да плюем по всичко наоколо. Така и по- хубави снимки може да се появят.

Автор: tnt   
Дата:   21-05-08 19:54

ко ве? [smilie8] [smilie8]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.