Автор: magnifico
Дата: 08-05-08 21:46
Ама аз не съм стресиран хич, ама тва трейлърче си е баш гавра...и ако не следиш нещата покрай изпитите, които се случват и постоянно се дискутират в ранните предавания/които ти няма как да проследиш / ще разбереш за какво става въпрос. Няма кво да го сравняваш с едно време...аз живея сега и ме интересува какво става сега.
Наща даскалка по немски пък ни пише плюсчета, ако мълчим в час...бе пълна безумица е образованието. Направо нямам думи да ви обясня за какво става дума. А уж уча в Строителния Техникум, разираш ли Не ми се мисли кво е в другите училища...всъщност имам бегла представа, от това което излъчват по телевизията, като записи от ГСМ. Пък и най-малкото се вслушайте в речта на тийновете по улицата...бе срам и позор Днес се проведе презентация в училище, на един английски университет по строителство...е няма да ви казвам за какво отношение става въпрос...ГСМ-и звънят, говорят си, влизат-излизат кой когато си иска...дванайсетокласници се хилкат като момиченца от пети клас, на пълни глупусти, а хората дошли от англия да си представят университета при това на доста прилично ниво
Пффф много изписах, ама аз така ги виждам нещата и не само аз...направо ми иде да се изнасям от тука в най-скоро време
ПС: Бързам, извинете всякакви грешки в писането
|
|