Автор: ddimo
Дата: 20-03-08 11:56
Значиии...
така: аз съм доволен, но с някои уговорки:
1. Цените на частите са доста нелогични, в сравнение с останалите коли - един амортисьор е 100 кинта (за ланчата ми е 200), но смяната на четирите предни шарнира излиза към 260 (на лачата са по 25-30 и са само два май?)
2. Всички възможни мотори са капризни за поддръжка и много шумни. Аз съм със стария дизел 2.1(Рено) и части за него се намират все по-трудно. Бензиновите харчат безумно.
3. Вози твърдо и друса много, но пък е много лек за управление и изключително маневрен.
4. Тенекиите са без проблеми, но трябва да се внимава със задния капак, който е пластмасов.
5. Баща ми има Freelander, който съм карал доста - предпочитам си Черокито, най-вече като комфорт.
Не знам какъв ти бюджета, но ако можеш, вземи си Чероки от последното "ръбато" поколение 97-98г.
В Сценик съм се качвал само веднъж - за мен е изключително неудобен за каране - има нещо адски сбъркано в конструкцията на педалите, които излизат от пода и се натискат надолу, а не напред. Освен това, багажника му е доста ограничен, меко казано.
|
|