Автор: Pulsar
Дата: 11-03-08 03:23
Наско от БТР, където го видя, бой по каската, на това говедо !!! Тоя строен миньон ми вдига кръвното от 2003-та насам. Тогава още щеше да яде бой, ама му се размина на келеша !!! Искаше от тогавашната ми група да "заеме" няколко парчета, щото били готини... На смалко му се размина, много на смалко...
Любо, и Миро се държаха като нормални хора през цялото време... Орхан Мурат също. Жените не обелиха и дума... Който каквото гласува за избраниците си, гласува, накрая идва Евгени и казва какво се случва според неговия аршин, без оглед на оценки-моценки, балове-малове, важното е шоу да става, не кой какво е могъл да направи...
Звъняли са на хора от Мюзик Айдъл от предната година, да ги викат от всеки край на света, че да им правят шоуто, че имало нужда от звезди като тях... Пишат ми на скайпа, че са много радостни, че са ги търсили, кой в Дубай, кой на майната си. Добре, че им написах на повечето да не се хващат на тая хурка, че щяха да ядат дървото след като минат предварителните кастинги...
Така че... Сами се замислете за каква НАРЕДБА говорим ПАК !!! Рейтинг, рейтинг, рейтинг !!!
Пускам си тука темата от блога... Който има очи - ще види, който има уши - ще чуе, който има акъл-ще разбере:
“Вярвай с мен” или: “Как вафлите пускат смс-и за рейтинг”
Публикацията е редактирана (11-03-08 03:48)
|
|