Автор: mixmike
Дата: 08-03-08 22:12
та? какво казахте с последните 2 поста?
Моя също беше палермо от първите 2500+ 1,4ГХз, 128КБ кеш? 2600+ бяха на 1,6, пак с 128КБ...2800+ бяха 1,6 със 256КБ и така нагоре...Абсолютно същите са Зайко, а и не разбрах какво ми каза с поста си?
Тези на АМ2 са манила, нормално...какво от това?
Да добре се клокват, около 70-80%...е и? Цоре2дуо-то се клоква на 100% и струва 70$ в момента...не си заслужава ли? Как може да дадеш 50$ за едноядрен атлон, а не 70$ за двуядрен 100% клокващ се интел?
Соло5 - като цена производителност дъното ти може да е било номер 1, НО дъната с вградено видео са абсолютен шит, който никога не съм си и помислял да ползвам - ДОРИ и да не клоквах. дълго за обяснение ще е да ти кажа защо.
Върхов клас дъно аз също не съм си купувал никога, НО ВИНАГИ на пазара е имало поне 2-3 броя читави дъна от всяка една фирма без вградено видео. Да не говорим, че след като дадена технология или сокет или процесор се появи на пазара в US, в БГ идва след 2-3 месеца поне и за това време интернет се напълва с тестове на дъна, съвместимости и всякаква информация, а и отделно всички производители на дъна получават информация от Интел или АМД за новите им процесори далеч преди да са стигали пазара, за да може ВСЯКА една фирма да изкара ПОНЕ няколко модела от всеки един клас, поддържащи дадения процесор.
Да не говорим, че докато тея дъна и процесори стигнат на пазара в БГ - фирмите са пуснали вече и по един firmware update. Така че, няма такъв филм - нов процесор и нов сокет и за тях само дъна с вградено видео или такива от 200$ нагоре.
ЗАТОВА, моля не ми разтягай локуми. ако искаш приеми съвета ми, ако не - вземай атлона и се кефи!![[smilie24]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gif)
Публикацията е редактирана (08-03-08 22:28)
|
|