Автор: stoychev
Дата: 27-02-08 21:03
Тази година съм напълно разочарован от Music Idol! Не съм си и представял колко пошло ще бъде!
Миналата година го гледах от дъжд на вятър, но много ми харесваше, а сега едва дочаквам края.
Не знам кои го продуцират, но правят голяма грешка като излъчват само изпълненията на олигофрени. Видяха, че миналогодишните простотии се харесаха на много хора (или по-точно на ограничени хора, любители на глупости) и решиха тази година самото предаване да се превърне в простотия. Наистина, изгубиха много интелигентни зрители.
А какво да говоря за журито. Вили Казасян, който е композитор, не певец. Другият член на журито е кой може... Есил Дюран! Предпочитам Глория... После идва и световната звезда, по-добра и от Мадона, чието име не знам и не ми трябва.
Но най-много се ядосвам, а тази вечер напълно се отвратих от грозния и малоумен ФЪНКИ. Този олигофрен с физиономия на щангист и акъл на бакър се мисли за най-умен, най-кадърен, най-компетентен, най-красив, но е по-глупав от всеки хомосексуален ром. Не се вижда каква е свиня, обижда другите. Мисля, че няма нужда да коментирам "оценките му" към участниците, държанието и обидите, отправени от него и високомерното му и просташко държание. Не заслужава да се говори повече за него. Педераст.
И още нещо - тази година талантливите участници не са по-малко от миналогодишните, просто времето за излъчване по телевизията е достатъчно заето от глупости.
Надявам се, че сте осъзнали, че Music Idol вече не е конкурс за хора, които могат и искат да се занимават с музика, а е долнопробно предаване, занимаващо се с комплексите с фънковци и българи, ненавиждащи българската народна музика. Колко жалко.
Глупацииии!!
|
|