Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 mind rover
Автор: arriah   
Дата:   09-02-08 20:40

има ли някой (освен мен, очевидно) който го играе това, а и да препоръча някоя подобна игрица, че на тази и минах нивата вече, а пък из нета custom нива нещо не мога да изровя в достатъчни количества...

Отговори на това съобщение
 Re: mind rover
Автор: chiphead   
Дата:   09-02-08 20:42

ко туй? дай линк ?

Дата:   09-02-08 21:01

http://www.mindrover.com/

Имаш ниво на което трябва да направиш нещо - или да победиш в състезание, или да останеш в някакви граници или... или... доста различни са - идеята е, че си "сглабяш" кола-робот от готово шаси, върху което качваш сензори, логически машини, двигатели и т.н., така че количката ти да може да изпълни мисията без твоята намеса - доста стара е, но е от категорията Златни за мен лично

Дата:   09-02-08 21:03

я! тва кат на 8-мицата - роботска одисея ... [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   09-02-08 21:06

роботската одисея я има портната и за win между другото, обаче е 16bit апликация - ако вече си с Виста - няма начин да тръгне [smilie2] , иначе е фундаментална игра

Дата:   09-02-08 21:08

имам я - превъртях я на 8Е, ся - имам за бозата ... виста - следващият век ще сложа [smilie3] [smilie3]

Дата:   09-02-08 21:08

http://abandonia.com/en/games/828/Robot+Odyssey.html - ей тука едно линкче, само че ако искаш да я играеш - дръпни си и конзолата - DOSBox - има линк от основната страница на сайта.

Грешката е моя - не е за Win, а за DOS... то до едно време нямаше значение, де [beer]

Дата:   09-02-08 21:10

така де ...

10х!!! [smilie24] [smilie24] [smilie24] [beer] [beer] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.