Автор: elrisha
Дата: 27-01-08 16:53
Препоръчайте ми хубав сайт за България,моля!
Трябва ми нещо,където да има КРАСИВИ фотографии и достатъчно инфо кои сме ние ,какво сме дали на света и на къде отиваме.
Да ви кажа повода за моята молба
(не ми се смейте)
Значи...както се разбра от една по-стара моя тема..търся си куче.И понеже се заех много внимателно с тази дейност,дори се вманиячих,то желанието ми за домашен любимец се разрастна в това да притежавам куче от добър развъдник,куче с голям потенциял и възможности.
Та...стигнах и до развъдниците в Щатите..изчетох хиляди страници,разгледах хиляди снимки и подбрах няколко развъдника,на които да пиша.
От едното място ми отговориха нормално,точно,изпратиха ми още снимки на кучетата и ми обясниха,че ще проучат колко би излязло транспортирането на любимеца до Бг.
На второто място обаче,ми отговаря някъв чичка,който започва с думите "нямам представа къде се намирате и каква е тази държава..стига да не сте едвали не Конго..."
Е побеснях! Дори и най-доброто куче да има - няма да го взема от него!
Сега искам да му отговоря ,като му изпратя линк към сайт за България,да научи човека къде е Европа,кои сме ние и че има нормални и интелигентни хора извън границите на "великите американски щати"!!!
сигурно много хора ще се запитат какво толко е станало,но...все си мисля,че когато искаш д аправиш бизнес,пък и дори да проведеш един нормален разговор,то трябва да потърсиш информация за ответната страна!
Когато аз не знам нещо, отварям Гуугъл и търся!Не е кой знае колко сложно!
Същото направих и за сайта,за който ви моля,НО..освен снимките на мис България и слайда на Жоро във ФФ, друго по-така не намерих. Та...ако може...
|
|