Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7     всички  напред  последна
 Сериозна връзка или индивидуализъм? Кое е по-голямо - любовта или свободата?
Автор: Kindlifresser   
Дата:   16-01-08 10:22

Сериозна връзка или индивидуализъм

Действително ли се променя социалнния модел основан на семейството? Химера ли е Свободното сексуално общество?

Отговори на това съобщение
 Re: Сериозна връзка или индивидуализъм?
Автор: _alice_   
Дата:   16-01-08 10:25

...
В наши дни сме свидетели на истинска революция. Привързаността е отделена от ероса. Личната свобода има по-голямо значение от равенството в двойката. Сексът е важен, но не води до ангажименти. Коя ли е следващата стъпка...
[smilie8] [smilie8] [smilie8] [smilie8] [smilie8]

Автор: Todd   
Дата:   16-01-08 10:30

Променя се към безотговорност !!!!

А оправдания за това милион !!!Всякак можеш да го формулираш....

Щото да си отговорен иска гъз - но в сегашните времена гъза го ползват по друго предназначение.... и даже се фукат с това !!!

[smilie7]

Автор: matataupa   
Дата:   16-01-08 10:32

Тод[smilie24] [beer]

Автор: tnt   
Дата:   16-01-08 10:41

глупости! не става дума изобщо за безотговорност! Просто отношенията между половете наистина еволюират и това си е напълно в реда на нещата... Семейството едва ли ще остане "градивна единица на обществото" още дълго време.

Автор: Vinsent   
Дата:   16-01-08 10:47

Статията е фокусирана върху европейския модел връзка. Това дори не е толкова валидно за съвременна Америка. Завършва с Коя ли е следващата стъпка?

Всъщност въпрасът би трябвало да е: какво следва?

Ами, ясно! Света ще завладеят нациите, в които отговорността към другия е все още на ниво - азиатците и арабите. [smilie2]

Дата:   16-01-08 10:47

Ами мене ми се струва че до тук човечеството го е докарало заради общностите в които е живяло - семейство , род,населено място ,държава .....

Не съм видял или чул някъде единаците да устойчив модел на съществуване ....

Де да знам - сигурно щот съм дърт ма ми се струва че ония забрадените де си пазят общностите ще триумфират един ден ...поради елементарната причина че ние се прецакваме сами .

Автор: endlessdark   
Дата:   16-01-08 10:48

Свободата...

Дата:   16-01-08 10:48

Тя /свободата/ се поставя наред с критерии като равенството и поделянето на домашните отношения и е по-високо ценена дори от сексуалната съвместимост между партньорите.

и това води на зле ли? [smilie8]

Дата:   16-01-08 10:49

Да ,Vinsent го е казл преди мен - света ще владеят ония нации ...за жалост !!!

[smilie7]

Re: Сериозна връзка или индивидуализъм? Кое е по-голямо - любовта или свободата?
Дата:   16-01-08 10:56

Кое е по-голямо - любовта или свободата?

Re: Сериозна връзка или индивидуализъм? Кое е по-голямо - любовта или свободата?
Дата:   16-01-08 10:59

любовта е краткотрайна, свободата - за цял живот, ако можеш да си я извоюваш де [smile]

Re: Сериозна връзка или индивидуализъм? Кое е по-важно - любовта или свободата?
Дата:   16-01-08 11:00

За мен безсъмнено любовта е по-важна, човек трябва трябва да се откаже от някаква част от свободата, ако иска да бъде с някой друг.
Пълната свобода е равнозначна на самота, поне аз така ги разбирам нещата ...

Автор: black_swans   

Тази статия иде да покаже, че изпразването от съдържание на думите е в нещо като своя апогей. Думи като свобода и равенство са изпразнени от съдържание още от времената на "великата френска", сега просто се доубиват. Думата любов е синоним на е***е за "модерния" човек, дето не му се подиграват, че е задръстеняк.
В резултат на тази "свобода", това "равенство" и тази "любов", Европа е една гротескова модерна баба с изкуствени зъби и много грим.
Ще пеят мюезини.

Публикацията е редактирана (16-01-08 11:02)

Някой много се превъзбуждатат от думата свобода !!!!
Щото отговорноста е по-виша дейност от свободата .

И оправданието със свобода е много изгодно !!!

А пък приказки може да се изприказват милони - и всичките за да се оправдае безотговорноста !!!

Примери - и най смотания политик го може !!!!Особенно пък педалите ......

Щото иска гъз.........за да разбереш че ти не си най важния в света .Щото ти си после !!!!

Автор: black_swans   
Дата:   16-01-08 11:01

Тод [smilie24]

Дата:   16-01-08 11:03

Тод, свободата означава и огромна доза отговорност

Дата:   16-01-08 11:04

тод,
Щото отговорноста е по-виша дейност от свободата .

[smilie24] [smilie24] [smilie24] [beer]

Дата:   16-01-08 11:05

свободата дейност ли била? а отговорността? Май тука понятията отидоха на кино от самото начало [smilie7]

Дата:   16-01-08 11:05

Аз признавам си съм любовен маниак. Серийно-моногамен любовен маниак. За мен няма по-висше благо от това да бъда обичан и да обичам някого.

Автор: anaksagor   
Дата:   16-01-08 11:07

това е страх и самосъжаление.

Дата:   16-01-08 11:08

мисля си, необходимостта от другар си е сериозна пречка за тоталното анихилиране на двойката като начин за съвместно съжителство. [smilie3]

Автор: Vinsent   
Дата:   16-01-08 11:09

Тъпата комунистическа идеология казваше и по някоя вярна приказка, например че свободата е осъзната необходимост. Ако главната необходимост е удовлетворяването на егото, то и свободата добива съответната форма.

Не знам колко милиона години природата налага семейството като най-рационална форма за продължение на рода. Имаме предвид и отглеждането и обучението, не само съдаването, нали? Няма и за 50-тина години една част от човечеството така се съсредоточи в егото си, че нищо друго не и остава освен да се самоунищожи! [smilie2]

Май наближава времето, предсказано от Рей Бредбъри! [smilie2]

Дата:   16-01-08 11:09

анаксагор, кое е страх и самосъжаление?

Автор: anaksagor   
Дата:   16-01-08 11:13

силното желание да обичаш и да бъдеш обичан. а свободата е винаги е постижима само вътрешно... и включва трансформацията на тези неща.

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.